AcasăNewsUNPR sterge datoriile alegatorilor de prin carciumi

UNPR sterge datoriile alegatorilor de prin carciumi

Obisnuitii bodegilor din Voluntari si alte localitati limitrofe Capitalei sunt convinsi ca  2012 va fi  mai bun decat trecutul 2011.

Carciumile satesti vor fi cele mai cautate locatii de catre politicienii aflati in campanie

Si asta pentru ca nici nu au apucat sa intre in noul an, ca deja s-au trezit pe cap cu pleasca pomenilor electorale. De aceasta data, startul pare sa fi fost furat de catre activistii UNPR, despre care oamenii spun ca ar fi mers din carciuma in carciuma si le-ar fi sters datoriile istorice pe care le aveau „la privati”.

Asta da campanie!

Clientii fideli ai birturilor s-au dus sa se cinsteasca si ei cu una mica, inainte de Revelion. Si mare le-a fost surpriza cand niste tipi de la partid i-au anuntat ca le platesc ei datoriile pe care le aveau aici. Vestea a fost primita excelent de alegatorii care au profitat din plin, cerand de urgenta cate o dusca, in timp ce dadeau asigurari ferme ca, avand o asa strategie electorala, UNPR chiar nu are cum sa piarda alegerile la ei in Voluntari…

Matei Gabriel

author avatar
eNational
415 afisari

5 COMENTARII

    • buna gluma cu … redactia nationalului. din pacate sau fericire? se pare ca asta este pretul ignorantei noastre ca natie. cel putin betivii sa voteze cu unpr-ul sa nu mai intre santajistii de udmr-isti in parlament sa faca iar jocurile de culise.

  1. Cata frica inspira UNPR-ul daca genereaza atat de multe atacuri si atat de mizerabile! Probabil ca pe masura ce se apropie alegerile, aceste atacuri se vor inteti.

    • Banuiesc ca inca nu ti-a pus nimeni cat de anacronic esti? Ia incearca tu sa il intrebi pe Pandele, primarul din Voluntari, sluga lui Oprea? UNPR inspira frica numai in masura in care Pandele nu se caca pe el de frica pe holurile Prchetului General, cand era intrebat de operatiunea Flota. Vai de curul vostru de yesmeni! Apropos, mai spuneti sarumana’ cand vedeti tabloul lui Pandele?

  2. O fi facut careva cinste si s-o fi laudat ca s-a inscris la UNPR. Astia de la UNPR sunt mici copii fata de cei de la PSD care in campania electorala din 2008, facea pomeni cu carne de miel si oua rosii.
    Ouale de la Nastase.HA HA HA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger