AcasăNewsUNPR racoleaza “independenti” pentru Miscarea Populara

UNPR racoleaza “independenti” pentru Miscarea Populara

Unpereristii lui Oprea au primit sarcina sa stranga cadre pentru Miscarea Populara

Miscarea Populara a iesit la vanatoare de personalitati numai bune sa aduca voturi in alegeri.

Unpereristii lui Oprea au primit sarcina sa stranga cadre pentru Miscarea Populara

Gandita ca un ghiveci, din care sa faca parte pedelisti alesi pe spranceana, UNPR, niscaiva rataciti de la PNTCD si PNG si probabil noul partid al lui Dan Diaconescu, Miscarea Populara se pare ca va apela la un vechi truc politic pentru alegerile din 2012. Mai exact, formatiunea va culege cele mai importante figuri de prin judete, pe care le va impinge in cursa electorala. Singura modificare, esentiala sa-i spunem, este ca personajele cu pricina isi vor asuma rolul de candidati independenti sprijiniti doar, pe fata sau din umbra, de Miscarea Populara. Evident, misiunea de a strange cat mai multe cadre le-a revenit uneperistilor lui Gabriel Oprea. Acestia au recunoscut de altfel ca au fost trimisi prin tara sa identifice acele figuri locale  (oameni de afaceri, medici, avocati) care ar putea sa se impuna in fata candidatilor propusi de USL.

author avatar
Adina Mutar
367 afisari

3 COMENTARII

  1. USL se uita neputincioasa cum isi alunga singura oamenii din cele 3 partide. Pana acum unul din motive il constituia macelul care are loc zilnic intre PSD si PNL in teritoriu dar de acum a mai aparut un alt motiv, razboiul cu PC pe candidatul la primaria capitalei. UNPR sta cu bratele deschise la catre cei care parasesc corabia.

  2. „Evident, misiunea de a strange cat mai multe ….”
    Nt. unpr-istii strang oameni cat mai potriviti pentru ei pentru ca sunt direct interesati intr-o viitoare alianta sa castige cat mai multe voturi oamenii lor si apoi mai multe voturi inseamna mai multe functii. Asta se intampla … pana la alegeri nu sunt legati inca de nici un alt partid, de nici o alianta, sunt pe cont propriu.

  3. Daca oamenii vor alege sa se afilieze UNPR-ului, o vor face pentru ca acest partid se consolideaza din ce in ce mai puternic si inspira incredere. Este de asteptat sa fie cooptati oameni competenti si responsabili, asa ca nu vad care este problema din articolul de fata. . .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger