AcasăNewsUNPR-istul Marian Sarbu stramba din nas la PDL

UNPR-istul Marian Sarbu stramba din nas la PDL

Marian Sarbu da de inteles ca pedelistilor le-a lipsit vointa politica in privinta reducerii numarului de parlamentari

Daca UNPR ar fi fost principalul partid de guvernare, reformele in tara ar fi mers ca unse, sustine presedintele formatiunii Marian Sarbu.

Marian Sarbu da de inteles ca pedelistilor le-a lipsit vointa politica in privinta reducerii numarului de parlamentari

Colaborarea cu democrat-liberalii lui Emil Boc  nu prea mai este pe placul progresistilor. O recunoaste chiar liderul formatiunii, Marian Sarbu: “Colegii nostri din Guvern nu sunt prietenii nostri politici, stam alaturi pentru ca vrem sa ajutam tara sa depaseasca criza. Odata depasita criza, Romania va avea nevoie de o altfel de guvernare”.  Una de stanga, fireste, pe care UNPR si-ar asuma-o imediat si care, in opinia lui Sarbu, ar fi mai eficienta decat actuala guvernare. “Daca noi am fi controlat guvernarea, acum Romania ar fi avut un Parlament unicameral. Credem ca sistemul bicameral este un anacronism al perioadei actuale, un mod de a legifera care incurajeaza adoptarea tacita a legilor in camera care nu este cea decizionala. De asemenea, in Romania ar fi o separatie mult mai clara intre afaceri si politica, acum influenta politicului in lumea afacerilor este mult prea mare, avem nevoie de o legislatie mult mai clara in domeniu“, a explicat Sarbu  “atuurile” unei guvernari marca UNPR.

author avatar
Adelina Ionicel
476 afisari

10 COMENTARII

  1. Iar se incearca o diversiune ieftina menita sa strice imaginea UNPR-ului!!! Sa fim seriosi si inteligenti si sa interpretam cuvintele lui Sarbu asa cum trebuie! Exista o colaborare frumoasa si fructuoasa intre PDL si UNPR.

  2. Nu este prima oara cand UNPR-ul este acuzat de asa ceva. Este oare atat de greu de inteles ca in interiorul coalitiei exista totusi coziune? Sarbu si-a exprimat o opinie fara sa acuze de ceva concret PDL-ul. A afirmat doar ca ar fi procedat in alt fel. Care este marea problema?

  3. Adevarul e ca toate masurile sociale luate pana acum de guvernul Boc au fost initiative ale UNPR. Aceste partide stau alaturi pentru ca Romania sa treaca aceasta criza care se tot prelungeste, dupa aceea vom mai vedea.

  4. Au „strambat” din nas inca de la inceput catre premierul Boc legat bineinteles de masurile luate pe fondul crizei. Dar atata timp cat premierul a fost deschis proiectelor unpr-istilor, iar tara e pe drumul cel bun, coalitia de la putere isi vede de guvernare.

  5. Atuurile UNPR in fata celorlalti pornesc de la faptul ca in UNPR lipsesc acele „grupuri si grupulete”, „sfere de infuenta”, care tensioneaza si mai mult clasa politica confruntata cu atat de multe probleme intr-o perioada de criza si care trebuie sa se concentreze mai mult pe gasirea solutiilor si rezolvarea problemelor aferente crizei.

  6. Acest urduros limax de carand portocaliu, mare traseist las si tradator, isi da aere de mare ganditor, mai repede ciorditor, politic.Omida asta paroasa mai este sustinuta, contra bani de furat, de postaci portocalii guitzatori si tropaitori din copite, labelepoc si in cuvinte insotite de osanale ragaite si cu damfuri alcoolice, ce mai, idealul de conducator spre noi culmi de civilizatie si prosternatie nationala.Dar la munca cinstita nu va pricepeti, caci la furat v-am vazut destul, ah am uitat ca munca pute rau, iar banii nemuciti te fac sa fii optimist si traseist.Inchinati-va la acest vierme biped umflat de bani de furat.

  7. pai pdl-ul si-a cam luat-o in cap de zici ca guverneaza singur. sarbu e mai „socialist” si tine mai mult cu poporul decat cu „industriasii”.

  8. sirbu=lider sindical promovat secretar de stat in 94, apoi omul a evoluat sinistru, divort pt a-si masca averea, tradator, oportunist, fripturist, mina lui nastase et iliescu ca si micky spaga, oprea, cr diaconescu, pandele, geoana, etc etc. unde-s taracila, solcanu, gherman, martian, iorgovan, timofte, etc etc???

  9. E normal sa nu-i convina anumite lucruri in aceasta alianta politica. Doctrina de centru-stanga presupune protectie sociala, dezvoltare durabila si altele. Pdl tot amana aplicarea programului cosul de solidaritate si legea privind taxarea averilor mari.

  10. Sarbu este un maestru al comunicarii „bate saua ca sa priceapa iapa”. „…colegii nostri din Guvern nu sunt prietenii nostri politici, stam alaturi pentru ca vrem sa ajutam tara sa depaseasca criza … daca noi am fi controlat guvernarea, acum Romania ar fi avut un Parlament unicameral”. Imi place! Astept cu nerabdare urmatorul meci. Deocamdata 1-0 pentru „Progresul”!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger