AcasăNewsUNPR cere remaniere

UNPR cere remaniere

Nu toate masurile luate de Executiv au fost bune. O spune vicepresedintele UNPR, Sorin Chivu, care sustine ca se cere o remaniere.

Sorin Chivu sustine ca premierul trebuia sa asculte doleantele oamenilor care au iesit in strada

Senatorul UNPR a criticat lipsa de reactie a guvernantilor fata de protestele de strada. „Premierul Emil Boc trebuia sa iasa imediat cu un punct de vedere al Guvernului asupra cererilor celor prezenti in strada”, a declarat Chivu, precizand insa ca, in acest moment, demisia Guvernului nu reprezinta o solutie.

In schimb, vicepresedintele UNPR sustine ca este momentul ca seful Executivului sa faca mici schimbari in echipa pe care o conduce.  „O remaniere de Guvern ar fi oportuna acum, cand Romania se confrunta cu miscari stradale”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
574 afisari

6 COMENTARII

  1. Mi se pare foarte pertinenta opinia domnului Chivu. In acest moment se impune inlocuirea unor membri ai guvernului. UNPR-ul este constituit din persoane competente care ar putea face fata cu succes responsabilitatilor care se impun.

    • E posibil. In cazul unei noi remanieri UNPR sa aiba cel putin inca un minister, cel mai probabil cel al agriculturii, in persoana unui specialist, Steriu. om trai si om vedea.

  2. Opinia domnului Chivu este una personala si nu reprezinta un punct de vedere oficial al UNPR. Asemenea declaratii personale despre remaniere au mai facut si oameni politici de la pdl precum Raluca Turcan sau Radu Berceanu.

  3. Intrebari pentru domnul senator:
    Protestatarii din toata tara cer: demisia lui Basescu si a guvernului Boc:
    1) Sunt acestia dependenti de partidul ilegitim, UNPR ?
    2) Poate fi numit acest micropartid, adevaratul sustinator al mentinerii la putere al actualului guvern si al presedintelui ?
    3) Poate fi indepartat Basescu, asa cum cer protestatarii, fara UNPR ? Eu cred ca NU !
    Asadar cerintele protestatarilor depend 99% de UNPR.
    Ce-i de facut pentru o majoritate parlamentara corecta ?

  4. Am vazut ca si unii lideri pdl sunt pentru remaniere, deci mai raman cei de la udmr si minoritati. Dar cum acestia din urma nu au niciun portofoliu de ministru, iar ungurii merg cu oricine le mai da ceva, intradevar AS-ul din „maneca la vedere” este UNPR-ul.

  5. Acest partid de tradatori are tupeul sa vorbeasca?Din cauza d-voastra s-a ajuns aici!Dispareti din viata politica domnilor,nu veniti sa ne dati lectii de morala cei ce ati tradat alegatorii in scopuri personale!Romanilor le trebuie o revolutie spirituala in politica!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger