AcasăNewsUNPR: Basescu, suspendat daca nu-l pune premier pe Ponta

UNPR: Basescu, suspendat daca nu-l pune premier pe Ponta

Traian Basescu

Uneperistul Eugen Nicolicea prezinta solutia unei noi desemnari a lui Victor Ponta ca premier dupa alegeri: suspendarea lui Traian Basescu.

Eugen Nicolicea il anunta pe Traian Basescu ca ori il nominalizeaza pe Victor Ponta premier, ori va fi nevoit sa lase Cotroceniul pentru sediul din garaj in prag de iarna

”Aceasta suspendare nu este cu scopul de demitere, ci cu scopul de a numi un premier. Pe perioada suspendarii, presedintele Senatului ii tine locul si nominalizeaza premierul”, explica Nicolicea planul USL-ului.

Traian Basescu

Iar cum USL va castiga fara dubiu alegerile, uneperistul avertizeaza ca liderii europeni nu vor mai avea de aceasta data niciun motiv sa sara in ajutorul lui Basescu: „Nu cred ca UE va sustine un presedinte care se opune vointei poporului roman, exprimate prin reprezentantul sau suprem, Parlamentul”. Un Parlament dominat de USL care va respinge, conform afirmatiilor facute de Eugen Nicolicea, orice alt premier propus de Traian Basescu. In context, reprezentantul UNPR considera ca presedintele Basescu ”depaseste cadrul constitutional” prin faptul ca se ”antepronunta atunci cand spune ca nu-i va nominaliza pe anumiti oameni”.

author avatar
Simona Badulescu
301 afisari

2 COMENTARII

  1. UNPR MAI BINE L=AR SUSPENDA PE PLAGIATUL PONTA CARE ESTE O INFRACTIUNE SI ESTE PENALA. NU VA CONVINE DE PRESEDINTE CA CA A LUAT MAFIA LA INTREBARI !! ANDRONESCU SI ETC.+SOVA FIRMA DE LA ROVINARI!! CAZUL PANAIT ORADEA!!

  2. USL DEVIAZA PROBLEMA ION STAN PRIN IESIRI MINCINOASE ALE LUI DOTTOREPONTA!! ASA V-A MINTII SI POPORUL DACA APUCA PUTEREA !! NU VOTATI MAFIA LUI DRAGNEA(USL) TARA V-A AJUNGE RAU !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger