AcasăNewsUNPR aplica o directa de stanga in falca PDL

UNPR aplica o directa de stanga in falca PDL

Incropita din cativa social-democrati care nu s-au mai regasit in PSD dupa alegerea lui Victor Ponta in fruntea partidului, UNPR  a devenit un fel de taram al fagaduintei pentru mai toti transfugii politici.

Conducerea UNPR a gasit reteta minune care combate plecarile din partid

Chiar daca nu a fost testata electoral, Uniunea lui Gabriel Oprea a reusit totusi o performanta rar intalnita in politica noastra. Concret, UNPR a adunat parlamentari, primari, consilieri de pe intreg esichierul politic. Astfel, a devenit partidul la care toata lumea se grabeste sa vina si din care nu da nimeni semne de nemultumire. Un raport favorabil cu care nu se pot lauda prea multe formatiuni, mai ales dintre cele nou create. Mai mult, in nici doi ani de zile, UNPR  si-a pus la punct organizatii in toata tara cu presedinti, sedii etc.

Au jucat tare la negocierile cu PDL

Constienti de faptul ca de la infiintare si pana in prezent au avut un parcurs politic mai mult decat incurajator, progresistii isi permit sa negocieze la sange orice intelegere politica. Dupa acest scenariu s-au desfasurat si discutiile de ieri privind semnarea unui protocol de colaborare UNPR-PDL.

Ca intalnirea nu a mers stralucit au recunoscut-o chiar uneperistii, care au anuntat ca i-au cam strans cu usa pe democrat-liberali. ”In cadrul discutiilor privind incheierea unui protocol de sustinere reciproca a candidatilor la alegerile locale, Uniunea a adus doua amendamente. Primul se refera la sustinerea si promovarea de catre PDL a Legii privind taxarea averilor foarte mari, proiect legislativ initiat de UNPR care poate aduce anual la buget circa 3 miliarde de euro. Al doilea prevede revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior aplicarii masurilor de austeritate imediat ce conditiile economice vor permite acest lucru“, a precizat conducerea Uniunii, mentionand ca asteapta astazi un raspuns concret din partea pedelistilor.

author avatar
Adelina Ionicel
733 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger