AcasăNewsUNPR alege din start si balul, si spitalul

UNPR alege din start si balul, si spitalul

Tudor Ciuhodaru incearca sa puna de pe acum diagnosticul viitoarelor alegeri locale

Liderii UNPR si-au carat asistenta, cu autocarele, la Iasi, pentru marea intalnire regionala. Mancarea a dat-o partidul, bautura a fost adusa in traista.

Tudor Ciuhodaru incearca sa puna de pe acum diagnosticul viitoarelor alegeri locale

Ajunsi la destinatie, cei peste 600 de participanti s-au repezit la platourile de mancare pe care le-au golit rapid, in timp ce liderii UNPR combateau de zor de la tribuna. De unde au si lansat “echipa castigatoare la Iasi, Ciuhodaru-Simirad”. Primul la primaria si al doilea la Consiliul Judetean, conform doleantelor fiecaruia. Daca tot si-a vazut visul de a candida cu ochii, Tudor Ciuhodaru a adaugat un plus de dramatism lansarii venind imbracat in halatul de doctor si cu stetoscopul atarnat de gat. “De ce stetoscop? Pentru ca stiu sa ascult”, a explicat aspirantul la primaria Iasilor.

Noroc ca nu candideaza pentru un loc in SRI, caz in care priceperea sa in ascultat oamenii ar fi lasat loc la interpretari.

 

author avatar
Simona Badulescu
311 afisari

9 COMENTARII

  1. UNPR a ales dialogul social,unul foarte consistent şi corect care aduce stabilitate şi echilibru in orice societate, la fel ca si strategia sociala de ajutorare a persoanelor cu venituri mici si foarte mici care a dus UNPR in fruntea partidelor politice din Romania.

  2. Slabut articol! Toate partidele fac aceste gesturi la anumite ocazii . . . Nu mi se pare nimic spectaculos aici. De fapt, cred ca supara ca UNPR-ul este hotarat, se organizeaza cum trebuie si mai ales ca are mari sanse la alegerile viitoare . . .

  3. Probabil ca ar trebui evidentiate meritele reale ale UNPR-ului, cum ar fi stabilitatea politica si economica a Romaniei si nu subiecte de can-can care nu transmit mai nimic . . .

  4. Cred ca era mai bine spus „ori la bal ori la spital”. Impreuna cu UNPR poti atinge progresul in pasi de vals sau poti auzi cum se apropie marsul funebru de pe un pat de spital daca mergi pe mana USL.

  5. Partidul a adat si mancarea si bautura (e adevarat, apa plata), dar nu s-a murit nici de foame si nici de sete la intrunirea regionala a UNPR. Noi avem grija de oamenii nostri…

  6. E timpul ca la Iasi sa se produca o schimbare. Una in bine. Candidatii UNPR pentru conducerea Iasi reprezinta echipa castigatoare, echipa de care oamenii au nevoie.

  7. Mai intai spitalul ca Romania are nevoie de insanatosire sub obladuirea unor politicieni experimentati ca cei din UNPR si apoi dupa de ne revenim din criza, balul, voia buna fiind starea de zi cu zi a romanului.

  8. E misto chestia asta. Ciuhodaru a venit la lansare cu stetoscopul pentru ca stie sa asculte. Sincer, in el am incredere ca parimar. Piticul e bataios din fire si poate face mai multe pentru Iasi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger