AcasăNewsUNPR a inghitit PIN la felu’-ntai. Urmeaza prajitura Dan Diaconescu

UNPR a inghitit PIN la felu’-ntai. Urmeaza prajitura Dan Diaconescu

Lavinia Sandru si Gabriel Oprea au semnat protocolul prin care PIN se dizolva in UNPR

PIN-ul Laviniei Sandru a fuzionat prin absorbtie cu UNPR. In spatele acestei miscari se pregateste de fapt alianta dintre progresisti si Partidul Poporului Dan Diaconescu.

Lavinia Sandru si Gabriel Oprea au semnat protocolul prin care PIN se dizolva in UNPR

Absorbtia a fost scurta, dar vesela, plina de metafore despre ursi si vulturi, simbolurile electorale ale celor doua formatiuni. Conform protocolului semnat ieri, presedintele PIN, Lavinia Sandru, “va deveni vicepresedinte al UNPR la nivel national, desemnarea sa in aceasta functie urmand a se face imediat”, iar „presedintii structurilor locale si ale municipiului Bucuresti ale PIN devin vicepresedinti ai organizatiilor corespunzatoare ale UNPR”. Acordul parafat cu PIN este practic un paravan, sustin surse din UNPR, care ne-au precizat  ca “marea lovitura” o reprezinta de fapt alianta cu PPDD, care va fi realizata in cel mai scurt timp.

Au absorbit PIN-ul cu tot cu mobilier

Ca sa nu intre in UNPR cu mana goala,  zestrea procentuala a  PIN fiind de toata jena, Sandru a luat cu ea tot ce avea prin vechiul  birou: sacune, mese, pixuri capsatoare, mutandu-se nu numai cu arme ci si cu bagaje la progresisti.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
899 afisari

9 COMENTARII

  1. Asta este mana lui Gusa faca asta ce face sise vara unde este bine. la alegeri il vezi sef de campannie pentru UNPR. Cumpara petromservis cand este in litigiu Vantu este retinut pentru asta el face ce vrea bravo lui.

  2. VOR APAREA FEL DE FEL DE COMENTARII MAI ALES CONTRA, DE ACEIA SUNT DATOR SA VA AMINTESC DOAR UN SINGUR LUCRU . LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE P.I.N. V-A PROPUS O LISTA DE TINERI CU STUDII APROFUNDATE,(IN FACULTATI DE RENUME ALE LUMII) DE ADMINISTRATIE PUBLICA IAR POPORUL NU I-AU ALES I-AU PREFERAT PE EBA SI PE MASCARICIUL DE BECALI, ERA SI MOMENTUL SA SE REORIENTEZE FACAND COMPROMISUL CU UNPR VOM VEDEA CE V-A IESI.

  3. Surprins de faptul cum reuseste UNPR sa absoarba partide si sa faca aliante cu altele din esicherul politic romanesc. Oare ce au de gand? Daca merg in ritmul asta vor castiga peste 30% la alegerile care vor urma in 2012.

    • Tocmai asta au de gand si se pare ca sunt extrem de hotarati sa castige. Se pare ca au toate sansele pentru ca sunt foarte organizati si determinati.

  4. Cred ca mai corect era asa: UNPR a inghitit la felul intai PPPS-ul, felul doi PIN-ul, desertul PPDD si urmeaza cokteil de digestive cu PNG si PRM.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger