AcasăNewsUNPR a fuzionat cu PPDD. Ce obiectiv are Gabriel Oprea!

UNPR a fuzionat cu PPDD. Ce obiectiv are Gabriel Oprea!

Oprea anunta ca UNPR-ul se vrea puncte intre Palate

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, luni, ca UNPR, formatiunea politica pe care o conduce, a fuzionat prin absorbtie cu PPDD.

„Vreau sa anunt ca am incheiat o fuziune prin absorbtie a PPDD-ului. UNPR nu a ascuns ca este un partid al usilor deschise. Toti cei care vor sa faca politica onest sunt bineveniti in UNPR. Cei din PPDD si-au exprimat, de-a lungul timpului, intentia de a veni la noi. Ii cunosc foarte bine pe noii nostri colegi. Sunt oameni care au primit voturi din partea oamenilor, iar Partidul inseamna oameni, nu sigla”, a fost mesajul transmis de Gabriel Oprea.

Premierul interimar a anuntat ca UNPR sustine actuala coalitie de guvernare, „pentru ca este o guvernare foarte buna pentru Romania. O spun si indicatorii internationali”.

In materie de obiective, Gabriel Oprea a anuntat ca isi doreste ca UNPR sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori anul viitor, „iar asta nu se poate daca nu depasim bariera celor un milion de membri”.

Concluzia premierului interimar a fost cat se poate de clara: „Va asigur ca vom deveni unul dintre cele mai importante partide din Romania”.

author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger