AcasăNewsUngurii zic ca au scapat de criza

Ungurii zic ca au scapat de criza

Gyorgy Matolcsy a sunat „ultimul clopotel” pentru criza din Ungaria

Moneda unica se depreciaza, zona euro se dezmembreaza, economia mondiala e aproape de colaps, numai guvernantii din Ungaria sustin ca tara lor a scapat de criza.

Gyorgy Matolcsy a sunat „ultimul clopotel” pentru criza din Ungaria

CNN a difuzat recent un interviu in care ministrul ungar al economiei, Gyorgy Matolcsy, a afirmat ca in Ungaria nu mai este in criza.

Oficialul a argumentat ca Ungaria are un program de convergenta aprobat de UE. „Prin definitie, aceasta inseamna ca starea finantelor publice este in ordine. Deci criza s-a incheiat”, a concluzionat Matolcsy. Cu toate ca moderatorul CNN a atras atentia ca economia ungara a inregistrat cele mai slabe rezultate din UE in primul trimestru al acestui an, iar economia sa scazut cu 1%, Matolcsy a subliniat ca „Ungaria va fi o poveste de succes in UE” din 2013.

author avatar
Arpad Dobre
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger