AcasăNewsUngurii pun piciorul în prag: Doar ucrainenii cu pașaport biometric mai pot...

Ungurii pun piciorul în prag: Doar ucrainenii cu pașaport biometric mai pot intra în Ungaria/Granița de vest, luată cu asalt/România, trambulină pentru intrare în Europa fără viză

Vameșii unguri au informat Inspectoratele Teritoriale ale Poliției de Frontieră Oradea și Sighetu-Marmației că, începând cu data de 02.03.2022, ora 15.45 (ora RO), la frontiera româno – ungară, intrarea pe teritoriul Ungariei este permisă numai cetățenilor statelor terțe (inclusiv cetățenilor ucraineni sau a altor persoane care vin din Ucraina), care îndeplinesc condițiile de intrare în spațiul Schengen.

Asta, în condițiile în care granița de veste este pur și simplu luată cu asalt, zecile de mii de ucraineni care au fugit din calea războiului au ajuns în România doar pentru tranzit. Scopul final fiind de fapt Europa.

Astfel, se anulează o dispoziție anterioară privind permiterea intrării în Ungaria a cetățenilor statelor terțe care vin din Ucraina, în contextul situației din aceasta țară, prin care erau acceptate orice fel de documente prin care se putea stabili identitatea, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

În primele zile de la declanșarea invaziei ruse în Ucraina, în Ungaria au putut intra, la fel ca în România, atât cetățenii care au pașaport, dar și cei cu buletin sau chiar fără acte. Însă miercuri a revenit asupra acestei decizii. România primește toate persoanele care fug de războiul din Ucraina, iar cei care nu au pașaport pot solicita azil. Mare parte dintre cei care ajung în România pleacă însă în alte țări, unde au rude, prieteni, cunoștințe.

De altfe, miercuri seara sunt cozi imense de mașini la punctele de trecere a frontierei din vestul țării, pe sensul de ieșire. La Nădlac II timpul de așteptare este de 2 ore și jumătate, iar la Petea, Borș, Valea lui Mihai, de 1 oră și jumătate.

author avatar
Andrei Coman
626 afisari

7 COMENTARII

  1. Astia isi vad interesul.
    La noi e prostie totala.
    Ministrul educatiei iar a comis- o.
    Cica toti ucrainienii, chiar si fara acte pot intra la o facultate.si gratis.
    Studentii nostri nu pot intra nici cu acte daca nu au certificat ….verde…

  2. Ungurii nu sunt prosti deloc,au inteles ce inseamna mafia satanistilor lui Soros-emigratie de-a valma,teroristi deghizati adusi din Afghanistan si tot felul de traficanti de droguri si arme.Franta i-a lasat pana cand au facut tot felul de atentate teroriste,au dat foc la biserici si catedrale.Acum e altceva la mijloc,s-a terminat cu pandemia si mastile si incepe razboiul petro-dolarilor,Soros vrea petrolul din IRAN deci hai intrati in razboi cu Rusia,China,Iran,Pakistan,Afghanistan,America de Sud,Africa..asa pentru inceput vreo 4miliarde de oameni.SUCCESURI…LA LUPTA…CURAJ GAINA CA TE FAC CIORBA

  3. Cititi ###burebista2012.blogspot.com### si veti intelege toata conspiratia lui SOROS

  4. Prostiile cât casa, debitate cu aplomb, nu devin prostii mai mici.
    Ungurii au revenit, după câteva ore, asupra măsurii și se aplică excepțiile prevazute de Codul Schengen (facilitatea călătoriei din rațiuni umanitare). Ucrainienii au acces în Ungaria cu orice act prevazut u fotografie, care certifica identitatea.
    Articol depășit de când a fost publicat.

  5. Acum intelegeti de ce nu am fost primiti in spatiul Schengen.Totul e planificat din vreme ca Romania sa ramana in zona gri in timp ce naivii tot mai cred articolul 5.

  6. Or sa vrea bucata de pamant nemernicii dar sa faca o fapta crestineasca sa primeasca batrani si copiii nu.Astia toti pastoriti de militantul pt nom zis papa s au salbaticit la suflet daca nu or fi fost vesnic asa!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger