AcasăNewsUngureanu: Voi candida la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale

Ungureanu: Voi candida la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca va candida la alegerile parlamentare pe listele unei noi aliante electorale de centru-dreapta.

Razvan Ungureanu, fost premier al Romaniei, a anuntat, sambata, ca va candida la alegerile parlamentare pe lista unei noi alianta electorale de centru-dreapta. Aceasta urmeaza a incorpora formatiuni precum Noua Republica, pe care infiintat-o, dar si cu alte partide, incepand cu PDL si terminand cu PNTCD.

„In toamna sper sa ma regasesc alaturi de candidatii platformei politice pe care o construim ca loc in care sa se regaseasca toate fortele politice care reprezinta centrul si dreapta. Deci nu pe listele unui partid ca atare, ci pe listele acestei noi forte politice, de dreapta, care urmeaza sa se nasca. Va fi o alianta electorala, in opinia mea, in care se va regasi si PDL, care este parte a specrului politic de centru-dreapta”, a spus Ungureanu, conform Realitatea TV.

Acesta a tinut totodata si un discurs in cadrul Congresului de infiintare a formatiunii politice, facand un apel la renuntarea la orgolii personale pentru a se atinge scopul de a se uni intr-o platforma unica de dreapta.

author avatar
Ionut Zgimbau
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger