AcasăNewsUngureanu tranteste teatral usa in nasul Coalitiei

Ungureanu tranteste teatral usa in nasul Coalitiei

Razvan Ungureanu nu sta sa-i sufle politicienii in ciorba

Razvan Ungureanu vrea sa arate tarii ca nu deschide baierele pungii bugetare pentru mofturile partidelor guvernamentale.

Razvan Ungureanu nu sta sa-i sufle politicienii in ciorba

Deranjat de ”pretentiile” financiare ridicate de liderii partidelor aflate la guvernare, Ungureanu a parasit sedinta cu liderii Coalitiei ”aproape trantind usa”. Iar pentru un plus de regie, i-a luat cu el si pe ministrii Justitiei si Finantelor, Catalin Predoiu si Bogdan Dragoi. Surprinzator de prompte de aceasta data, ”sursele” s-au grabit sa detalieze supararea premierului, explicand ca acesta a fost deranjat cel mai tare de atitudinea pedelistilor, care ar fi conditionat votarea legilor initiate de Executiv de alocarea unor fonduri catre diverse circumscriptii electorale. Fonduri in buna parte promise, ce-i drept, de fostul premier Boc, strans si el cu usa la votarea unei legi sau a unei motiuni. Pus, ieri, intr-o astfel de situatie, Ungureanu s-a tinut tare, ulterior povestindu-se ca premierul le-ar fi spus liderilor Coalitiei ca nu poate fi de acord cu cheltuieli care ”nu se justifica”.

Politicienii au ripostat insa, acuzand ca pe vremea fostului Guvern ”se putea”, determinandu-l astfel pe premier sa se ridice si sa paraseasca intalnirea, gest care pune sub semnul intrebarii supravietuirea coalitiei guvernamentale pana la alegerile din toamna, dar contribuie in schimb la cresterea cotei actualului prim-ministru. Pentru ca un lucru este cert: din orice parte ai privi-o, trantirea usii-n nasul liderilor politici este o continuare fireasca a vizitarii Muzeului Antipa cu feciorasul de mana si a cafelei baute sambata, in vazul romanilor, pe prispa insorita a unei cafenele.

author avatar
Simona Badulescu
215 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pe vremea fostului Guvern ”se putea” – acum a venit la putere cineva care chiar vrea sa schimbe in bine tara asta si sa alunge toti infometatii de bani din guvern.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger