AcasăNewsUngureanu: "Tema Udrea nu trebuie generalizata, ca si cum patronul Antena 3...

Ungureanu: „Tema Udrea nu trebuie generalizata, ca si cum patronul Antena 3 are ceva cu tot Guvernul”

Premierul Ungureanu a evitat, la Antena 3, sa comenteze declaratiile Elenei Udrea privind bazinele de inot, pe motiv ca subiectul nu este unul important, adaugand insa ca problema nu trebuie generalizata, asa cum nici nu ar trebui intrebat daca patronul acestui post TV „are ceva cu tot Guvernul”.

Intrebat daca faptul ca un fost ministru al Guvernului, cu bugetul cel mai mare, vicepresedinte al PDL, face repetat afirmatii ce ar putea sa para critice la adresa primului-ministru, iar acea persoana este si apropiata de presedintele Basescu, inseamna ca este deja intr-un conflict cu membri de varf ai PDL sau anunta un nou conflict intre un premier si membri respectivului partid sau ai coalitiei, seful Guvernului a afirmat ca poate raspunde printr-o greseala de logica pe care a sesizat-o in perioada in care era student.

„Eu nu vreau sa para nicicum arogant ceea ce urmeaza sa va spun acum, dar vreau sa va aduc un zambet pe buze: in anul I de Facultate studiam cu totii logica, iar una dintre cele mai mari probleme ale tinerilor studenti la istorie era sa ajunga la examinator recunoscandu-si propriile greseli de logica. Una dintre marile greseli ale logicii formale este generalizarea, pornind de la un fapt si inferand catre mai multe fapte ca si cum s-ar intampla la fel. E ca si cum pe dumneavoastra v-as intreba, in cazul in care intre noi doi ar exista o relatie tensionata – Doamne fereste! – daca este patronul dumneavoastra care are ceva cu tot Guvernul sau altfel, ori eu nu pornesc de la acest tip de judecata”, a spus Ungureanu.

Intrebat daca aceasta declaratie reprezinta un atac la adresa patronului Antena 3, premierul a raspuns negativ, sustinand ca a dorit doar sa prezinte un exemplu de greseala de logica. In privinta declaratiilor Elenei Udrea, premierul a declarat ca nu doreste sa comenteze, deoarece „nu este o chestiune importanta”.

Liderul PDL Elena Udrea a declarat ca premierul Mihai Razvan Ungureanu nu cunostea subiectul cand a vorbit despre bazinele de inot si ca se asteapta de la el si de la membrii Guvernului sa nu aiba abordari „de rea credinta”, de tipul unor jurnalisti de la Antena 3.

„Referitor la bazinele de inot, ma astept ca membrii Guvernului, primul-ministru, sa nu aiba abordari de tipul unor jurnalisti de la Antena 3. Trebuie sa stii foarte bine subiectul, altfel risti sa vorbesti… Din ceea ce a spus (n.r. – Mihai Razvan Ungureanu) reiesea ca nu stia foarte bine subiectul. Era normal, era de doua saptamani prim-ministru, dar tocmai de aceea trebuie mai multa rigoare, pentru ca riscul este sa ai abordarile unor persoane care vorbesc cu rea credinta”, a spus Udrea.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, recent, la postul public de televiziune, ca fondurile ministerelor rezervate diferitelor proiecte, precum constructia de piscine, vor fi reorientate catre alte programe, adaugand ca el nu are o mare „apetenta” pentru piscine sapate in diferite localitati, deoarece Romania nu este „o tara de inotatori”.

author avatar
Ciprian Purice
343 afisari

10 COMENTARII

  1. D-le MRU, v-ati pierdut timpul cu Mihai Gadea.Parca era turbat,avea bale la gura.De regula popii nu fac bale la gura!Unchiul „raspopitului”Florin Gadea,a fost primar in comuna Ruginoasa,in mandatul lui,a fost reabilitat Palatul lui A,I.Cuza.Acest nepot al lui,.necopt il face de ras,pe unchiul lui ,care nu mai este printre noi.Mihai Gadea ,lasa intrigile si pune mana pe carte ,ca te-ai facut de ras!P.S. Cumpara-ti o batista pentru a-ti sterge balele in timpul emisiunii.

  2. Tot respectul pentru dl. Ungureanu , a dovedit ca este un om care isi merita pozitia pe care o ocupa si indeajuns de inteligent incat sa nu cada in plasa „necrutatorului” Gadea.

  3. Lectie de romana e putin spus , se poate adauga lectie de comportament , de inteligenta , de multe altele. Dl. Ungureanu a dovedit ca este cu multe clase peste marele moderator Gadea

  4. Gadea a incercat , fara reusita , sa-l provoace pe dl Ungureanu. Se vede clar clasa unor oameni , uitati-va doar la replicile dansului si la stapanirea de sine

  5. Declaratiile primului ministru au fost convingatoare , la obiect si concise. Degeaba a incercat Gadea sa-l abata de la conversatie , invocand teme stupide si mult prea mediatizate , dl. Ungureanu e mult prea destept pentru a pica in asemenea capcane

  6. Slabut domnul Gadea , slabut. A fost dominat de la inceputul emisiunii pana la sfarsit , se vedea clar ca nu e in apele sale. Asa e cand esti sluga lui Voiculescu si intalnesti in sfarsit un om cu caracter , un om puternic cum e dl. Ungureanu.

  7. E de apreciat curajul domnului Ungureanu de a pasi in groapa cu lei , totusi se stie ca Antena 3 are un singur scop in viata si anume sa loveasca in Basescu si in actualul regim. Felicitari dansului ca a iesit victorios din aceasta „confruntare” , ba mai mult a avut si ocazia sa-i dea o lectie de viata dl. Gadea.

  8. Foarte interesanta declaratia dl. Ungureanu si anume daca se vede candidat la presedentia Romaniei. Cred ca oricine altcineva ar fi spus da, de ce nu , e un plan de viitor sau ceva in genul. Dansul nu , prefera sa faca ceva in functia de premier si abia dupa aceea ,daca va fi cazul , va candida si la presedentia Romaniei. Admirabil.

  9. Saracul Gadea , nu cred ca isi imagina in viata lui ca o sa vina cineva la el in emisiune sa-i inchida gura in asemenea hal. Asta spune un lucru, anume ca dl. Ungureanu este un om integru , cult si indeajuns de trecut prin viata incat sa fi intalnit o gramada de instigatori ca Gadea

  10. Probabil ca Gadea ar trebui sa modereze cu totul alt fel de emisiune televizata , poate ceva de divertisment , emisiuni pamflet , etc. S-a vazut clar ca nu e in stare sa sustina un dialog coerent si la obiect , mereu a incercat sa-l atace cu diferite intrebari capcana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger