AcasăNewsUngureanu se vrea parlamentar

Ungureanu se vrea parlamentar

Dupa ce a tot fost numit prin functii (ministru, director SIE, premier), Razvan Ungureanu a decis ca a venit timpul sa fie ales intr-o functie.

DECIZIE. Razvan Ungureanu va candida la parlamentarele din toamna

Cu ocazia inaugurarii sediului Initiativei Civice de Centru-Dreapta, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca-si  doreste un mandat parlamentar. ”Voi candida la alegerile din 2 decembrie. In functie de circumstante voi decide daca pentru Senat sau pentru Camera Deputatilor si in continuare imi exprim interesul pentru a reveni in calitate de candidat in orasul meu natal (Iasi – n.r), a afirmat Ungureanu. Totodata, fostul premier a mentionat ca manifestul aliantei electorale de dreapta la care lucreaza PDL, PNTCD, ICCD si Noua Republica va fi finalizat in scurt timp si ar putea fi semnat chiar saptamana viitoare. ”Alianta intentioneaza sa prezinte candidati comuni la alegerile parlamentare din acest an”, a mai precizat Ungureanu.

author avatar
Victor Paun
168 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,ce tot mai vrea si UNGUREANU asta ,cu alianta asta a lui ?…cica de DREAPTA!…mai baiatule iar vreti sa pacaliti poporul asta?..prima data in „96 CDR-ul.in „04 alianta D.A,acum vii tu HOP ca alianta CACA-MACA!…stai linistit ,ca de drapta va fi cei incepand cu anii „20,NU voi copii de bani furati,NU va mai dati rotunzi!…un pensionar care lasa ceva de pe urma lui,70km.de metrou in conditii grele,cand parintii vostrii va „hraneau” la sanul comunismului,adus tot de EI si acum il reneaga!…e frumos?..NU,dar va faceti jocul!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger