AcasăNewsUngureanu se leapada de SPP!

Ungureanu se leapada de SPP!

Putini, foarte putini stiu de existenta acestor trupe de elita, recunoscute pana si de ”rivalii” de la SRI si SPP drept cele mai bune din tara. Si este si normal, din moment ce „Brigada” nu este recunoscuta oficial nici macar de catre Serviciul de Informatii Externe.

Fost sef al unui serviciu secret, Mihai Razvan Ungureanu stie ca trebuie sa aiba incredere doar in oamenii lui

Sursele noastre, care au confirmat in exclusivitate pentru „National” existenta acestui grup de „civili”  format din doar cateva zeci de luptatori experimentati si greu incercati in misiuni secrete, sustin ca noul premier Mihai Razvan Ungureanu va accepta protectia SPP doar de fatada. In realitate, securitatea primului ministru va fi asigurata din umbra de acesti misteriosi ofiteri, in care are incredere deplina de cand le era sef la SIE.

Peste „Royal Green Jackets”!

“Brigada Antitero” a SIE este considerata printre cele mai bune trupe din lume

Din informatiile noastre, „brigada” de la SIE este printre cele mai performante din Europa,  spunandu-se ca pana si americanii din Secret Service i-au preferat drept parteneri, in cadrul unei riscante misiuni internationale, in dauna luptatorilor din legendarele trupe de elita ale britanicilor, regimentul paramilitar „Royal Green Jackets”. De altfel, se pare ca romanii ar fi fost intens pregatiti chiar de catre americani, ceea ce ar explica si aprecierea de care se  bucura la cel mai inalt nivel al comunitatii sefilor de servicii secrete din „Marile Puteri” ale lumii. Ofiterii SIE formeaza o grupa complexa, care asigura de la securitatea „obiectivului”, pana la strangerea de informatii,  misiuni de „extragere” si chiar interventii de lupta.

Paravanul aghiotantilor

Predecesorul Emil Boc a fost degeaba inconjurat mereu de sepepisti

Si daca tinem cont de puzderia de nazbatii facute de sepepisti in ultima vreme, este clar ca premierul chiar nu avea nevoie de niste aghiotanti care duc mai mult a „jandari” decat a ofiteri de protectie. Si-au pierdut armele in fata Guvernului, i-au calcat catelul Elenei Basescu, au tras din greseala cu pistolul dupa Ion Iliescu, au pierdut-o in benzinarie pe Roberta Anastase, au bagat benzina in loc de motorina in masina de serviciu si l-au lasat in curul gol pe nevinovatul Boc. Bineinteles, „Grupul Doi” va continua sa se agite pe langa premier, dar aghiotantii obligatorii de la SPP  vor fi doar paravanul care acopera adevarata „garda pretoriana” a lui Ungureanu. Un sef de serviciu secret care nu putea face greseala sa se lase pe mana „sifoanelor” lui Pahontu…

author avatar
Catalin Tache
6.548 afisari

8 COMENTARII

  1. va da ti seama daca ajunge acest individ presedite ce o sa fie in Romania, mergeti romani la vot si votati viitorul, ca o luati in brate dupa ce votati v a trebui sa plecati din tara, dar aveti grija acum ca nu mai aveti unde sa plecati e criza peste tot si lumea s a cam saturat de acest popor lenes, hot, si needucat, asa ca speranta voastra este tot un basescu, boc , udrea, ungureanu, sau poate un becali, nastase A.,patriciu sau tiriac, succes si multa bafta la vot, sa nu v a uitati cadourile electorale (pomeni), ca se potriveste bine voua

    • Gogule, tu unde traiesti „imparate”? Ca poate ne iei si pe noi astia „popor de lenesi, hoti si needucati” din care te tragi.

    • PENTRU gogu: saracule tu esti tot roman? sau esti cioara? in alta ordine de idei daca ai fi mers sa muncesti afara ai fi simtit ca ro. sunt apreciati, ne trag in jos cei din zona moldovei ca se vand ieftin.
      Inchei cu: SARACULE gogu

  2. Sa se inconjoare si cu SEAL numai sa faca ceva bun. Din cate vad, e bagat la inaintare si pregatit pentru prezidentiale. Cu zapada a terminat, a marit programul bugetarilor, a „tipat” in stanga si dreapta si ma doare pe mine in cot ca il vor americanii. Avem nevoie de oameni sa faca ceva, nu sa urle si sa tipe, ca destia suntem satui.

  3. Pentru spp-isti boacanele sunt la ordinea zilei, asa este cand ai salariu fix.Daca nu ramai fara benzina calci animale de companie.

  4. Gogule, te-ai emotionat rau! Tu, un om cu scoala(de corectie) sa scrii ca un „recentalfabetizat” de la tara? Ntz, Ntz!

  5. Un prost fara pereche. Un om care n-a castigat un leu prin fortzele propii. A supt tot timpul la tzata statului. Un teoretician absurd fara contact cu realitatea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger