AcasăNewsUngureanu se dezice de ”ungurenii” lui

Ungureanu se dezice de ”ungurenii” lui

Desi se afiseaza brat la brat cu pedelistii, Razvan Ungureanu nu da navala sa se inscrie in partidul condus (in scripte cel putin) de Emil Boc.

In pofida colaborarii oficiale cu PDL, Razvan Ungureanu se fereste sa ajunga la mana democratilor

Ungureanu afirma ca are relatii de parteneriat ”firesti si normale” cu PDL, iar aceasta se vede in campanie. Campanie in care, ce-i drept, pedelistii l-au purtat ici si colo pe Ungureanu, pe post de sfinte moaste ale dreptei dambovitene.

Cand vine insa vorba sa se inscrie in PDL, Ungureanu isi aminteste brusc ca are camara politica plina ochi: ”Ma intrebati de ce nu merg la magazin daca am camara plina”. De unde rezulta clar ca fostul premier are reale rezerve atunci cand se pune problema sa devina coleg de partid cu ”ungurenii” sai. La fel de adevarat este si ca ”ungurenii” nu au timp (si nici chef) sa-i caute in coarne lui Razvan Ungureanu. O data din cauza campaniei electorale, iar a doua oara pe motiv ca fostul premier nu a confirmat marile sperante puse in el de unii dintre pedelistii de rit nou. Si mai exact, garda veche nu vede in el liderul asteptat.

author avatar
Simona Badulescu
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger