AcasăNewsUngureanu scoate PDL-ul la Miscare Populara

Ungureanu scoate PDL-ul la Miscare Populara

Dezamagiti de ramanerea partidului sub 20% chiar si dupa venirea premierului Ungureanu, democratii se gandesc la o noua palarie: Miscarea Populara.

Contra celor cinci procente aduse PDL-ului, Razvan Ungureanu se asteapta la o miscare de masa, adica populara

Idee vehiculata si in urma cu vreun an, cand Traian Basescu isi punea mari sperante in succesul pe care il pot inregistra “prospaturile” gen Theodor Baconschi la publicul votant. Tot atunci se dorea si inlocuirea vechii garzi pedeliste cu nou venitii Cristian Preda, Monica Macovei, Sever Voinescu, Theodor Baconschi, dar veteranii partidului au strans randurile si au demonstrat ca fara ei nu se poate, chiar daca Vasile Blaga a fost invins de Emil Boc la congres. Iar esecul preluarii conducerii de catre noii veniti a dus la abandonarea Miscarii Populare. Acum, sondajele necrutatoare cu PDL ii obliga pe democrati sa ia din nou in calcul schimbarea denumirii, siglei, culorii etc.

PDL s-ar misca repede si popular, dar nu prea are cu cine

Problema este ca stabilirea datei alegerilor locale ii obliga sa se miste foarte repede, daca vor sa prezinte un nou look alegatorilor la localele din iunie. De aceea, pedelistii au scos Miscarea Populara de la sertar. O Miscare pe care ar vrea-o impanata si cu niste taranisti, desi acestia sunt, din pacate, legati de procesele pe care si le-au intentat unii altora (in prezent, PNTCD are doua aripi si patru presedinti, care se contesta reciproc). Spre deosebire de taranisti, ecologistii din PER sunt frecventabili, dar e prea putin. Si cum dreapta romaneasca libera de contract se sfarseste aici, democratii iau in calcul UNPR-ul lui Gabriel Oprea, formatiunea care s-a declarat a fi si ea de centru. De centru-stanga, mai exact, dar pe malurile Dambovitei nimeni nu se incurca in asemenea amanunte doctrinare.

Prezidentiale anticipate, de dragul lui Ungureanu

Si mai interesant este ca, desi nimeni nu stie daca noua formatiune se va putea pune pe roate in timp util si daca va avea succesul scontat, aceeasi Miscare Populara este pomenita si in scenariul referitor la posibila candidatura prezidentiala a actualului premier, Razvan Ungureanu. Despre care tot mai multi cred ca este bine sa ramana independent si sa candideze sustinut de o “platforma” gen Miscarea Populara. Iar ca sa fie sigur ca Ungureanu va fi alesul, se spune ca Traian Basescu ia in calcul niste alegerile anticipate, dar nu pentru Parlament, asa cum viseaza Opozitia, ci pentru Presedintie. Ceea ce inseamna si ca popasul lui Ungureanu la palatul Victoria va fi unul vremelnic, deci se va cauta in continuare si un premier.[poll id=”202″]

author avatar
Simona Badulescu
717 afisari

2 COMENTARII

  1. Cea mai nimerita ar fi denumirea de ,,Miscarea Poponara” ca li se potriveste mai exact si chiar manual.Mafia statala portocalie si al ei stapan chiar ne cred asa de retardati,am vazut,vedem si vom vedea ca toate numirile facute de aceasta pacoste de presedinte sunt dupa chipul si asemanarea sa, asa ca mortul de la groapa istoriei politice nu se mai intoarce decat pentru prohod, sa-i aruncam, deci,ortul pe jos ca sa se repeada slugile prea plecate invatate cu bani de furat.

  2. ungureanu -acest băiat „extrem de istoric,extrem de deştept”,a dat cu oiştea-n gard,din prima.PDL-iştii ăştia nenorociţi au proasta impresie că fără ei nu se poate.Eh,o să le arătăm noi ăştialalţi că se poate! Vor vedea la vot ,cu toate mişmaşurile ce le vor încerca, cum poporul ăsta sătul pînă peste cap de hoţi,hoţi,hoţi, o să voteze schimbarea.Abia aştept să-i văd „rupţi”,”înţărcaţi” de la ţîţa mare de bani a ţării.
    Deci, revin: Acest”GENIU” va pleca aidoma lui Baconschi,învîrtindu-se.Nici o pierdere.Ăsta habar nu are de nimic,în afară de gargară politică securissto-comunisto-hoţeasco-pedelistă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger