AcasăNewsUngureanu: Ponta ar face bine sa returneze sporul de doctorat

Ungureanu: Ponta ar face bine sa returneze sporul de doctorat

Mihai Razvan Ungureanu, fostul prim ministru al Romaniei i-a cerut actualului premier sa returneze bonusurile pe care le-a primit in urma titlului de doctor, titlu luat pe nedrept in urma unei teze plagiate.

Liderul Initiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihai Razvan Ungureanu, l-a atacat, luni, in timpul unei vizite la Alba – Iulia, pe primul ministru Victor Ponta, cerandu-i acestuia sa returneze contravaloarea bonusului de 15% primit la salariu in urma preluarii titlului de „doctor”, nume pe care l-a capatat in urma unui plagiat.

„Ii spun domnului prim-ministru Ponta ca bine ar fi sa reintoarca la stat banii pe care i-a luat atata timp cat i s-au platit cele 15 procente suplimentare – drept de doctor, (…) si evident in masura in care legea permite (…) poate da inapoi si salariul de conferentiar”, a declarat acesta, citat de realitatea.net.

Totodata, fostul premier a adaugat ca, pentru a nu face Romania de ras cu „o porecla definitiva legata de modul in care isi falsifica biografia”, acesta ar fi bine sa demisioneze din functia pe care o ocupa in acest moment.

” Pentru cine nu intelege ce inseamna cuvantul , pe care in viitor regimul Antonescu-Ponta probabil ca ar decide sa-l scoata din Dictionarul Explicativ al limbii Romane, am sa spun eu, plagiatul este un furt. Ii repet dlui prim-ministru Ponta ca, pentru a nu mai face de rusine o natie intreaga, ar fi bine sa paraseasca Palatul Victoria pana cand nu va capata o porecla definitiva legata de modul in care isi falsifica biografia de exemplu”, a mai Razvan Ungureanu.

author avatar
Ionut Zgimbau
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger