AcasăNewsUngureanu o arde civic pe gmail

Ungureanu o arde civic pe gmail

Desi nu dadea semne, fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, poate fi si modest. Cel putin in ceea ce priveste proiectul politic pe care urmeaza sa-l lanseze.

Razvan Ungureanu primeste sugestii politice pe adresa de email

Marele partid al lui Ungureanu, care urma sa zguduie scena romaneasca, va fi de fapt un ONG. Unul optimist ce-i drept, care-si propune sa coaguleze toate fortele de dreapta. Organizatia se va numi Initiativa Civica de Centru-Dreapta, dupa cum a anuntat chiar Razvan Ungureanu.  ”Este clar ca e nevoie de a retrezi interesul celor care fac parte din electoratul de centru-dreapta pentru o noua investitie de incredere, in toamna. (…) Vom vedea daca acest lucru este posibil. Deocamdata, eu pornesc o initiativa. Gandul meu este ca la un moment dat sa pot oferi celor care sunt interesati de coagularea dreptei, indiferent de formula partinica, un bloc de dreapta, care sa poata sparge aparentul esec in care se afla astazi aceasta jumatate de spectru electoral”, a declarat Ungureanu, precizand ca asteapta cu interes sugestii pe adresa mru.dreapta@gmail.com.

Victima unui puci parlamentar

Referindu-se la motiunea de cenzura prin care a fost inlaturat Cabinetul condus de el, Razvan Ungureanu a sustinut ca ce s-a petrecut in Parlament pe 27 aprilie este ”una dintre cele mai neplacute situatii in care s-a aflat democratia romaneasca”. ”Ce s-a intamplat in sala de plen pe seama migratiei controlate a unei parti dintre parlamentari care sprijinea Puterea catre fosta Opozitie este, pana la urma, un puci parlamentar”, a explicat fostul premier.

Vrea sa demisioneze din PNL

Desi penelistii nu l-au considerat niciodata unul de-al lor, Razvan Ungureanu s-a mandrit tot timpul cu originile sale liberale. Cu toate acestea, fostul premier se gandeste foarte serios sa renunte la carnetul de partid. ”Eu cred ca ar trebui sa-mi dau demisia din PNL, nu? Sunt in continuare membru autosuspendat. Altii spun  ca nu sunt nici macar membru al PNL. Deci probabil ca eu plutesc in aer precum Sfantul Duh, nu exist”, a conchis Razvan Ungureanu.

[poll id=”271″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
676 afisari

9 COMENTARII

  1. Va urez succes domnule Ungureanu in tot ce intrprindeti si doresc din suflet ca la incetarea mandatului domnului presedinte Basescu sa fiti dstra presedintele tarii.Am mare incredere ca veti face mult bine acestei tari (poporului)-ar fi o mare bucurie pentru mine si cred ca pentru multi oameni din tara asta. Sufar cand vad ca din nou PSD a luat puterea si nu-mi vine sa cred. Pentru binele acestui popor trebuie sa scapam de acest USL.Sper din tot sufletul ca vom scapa.

  2. BRAVO!!!!! D-le UNGUREANU, initiativa este salutara. Nu putem sa lasam tara pe mainile unui repetent si a unui impostor. Multa lume din tara a asteptat aceasta zi pentru a actiona in vederea schimbarii stilului de a face politica. Prin venirea d-lui UNGUREANU a aparut si speranta ca derbedei din politica vor fi anihilati, iar viata noastra va intra in normal. Minciuna, smecheria, hotia, laudarosenia au fost caracteristice comportamentului politiceanului roman.Coagularea dreptei va facilita disparitia politicenilor tip voiculescu, ponta, antonescu,ghise, hrebenciuc,nastase, etc. si prin aceasta manevra sa igenizam clasa politica.

  3. Trebuie o alternativa credibila la actualii impostori.Sunteti o persoana credibila,instruita si cu carisma.Sunt alaturi de D-vst.

  4. Domnule Ungureanu va felicit si va sustin,va admir ca aveti dorinta de a schimba ceva in bine viata politica din Romania.Sper din suflet sa nu fiti inconjurat de fripturisti,yesmeni sau oameni fara coloana vertebrala.Reluati va rog ca si slogan al viitorului partid,pantru ca pina la urma acolo se va ajunge,un slogan al lui Nae Ionescu de la inceput de secol 19. Acesta este: ORIUNDE,ORICIND,ORICUM,ORICE CU ORICINE IMPOTRIVA ORICUI,PENTRU PATRIA TA. Sa va fie initiativa sub o stea norocoasa pentu acest popor,mintit,invrajbit,injosit,batjocorit de absolut toata clasa politica pstdecembrista.

  5. Domnule Ungureanu ,
    Initiativa D- Voastra este bine venita si un segment important de electorat plus o parte din cei care au absentat la vot am convingerea ca inteleg mesajul de a coagula partea cea mai atasata de binerle real al acestei tari si de a salva DEMOCRATIA aflata azi in pericol de o banda de haimanale , turnatori , lichele si dusmani reali ai binelui romanilor .
    Sper ca mesajul de trezire al natiunii ( romanilor de pretudindeni ) sa prinda viata si sa revenim la normalitatea vietii democratice . Trebuie sa salvam justitia din ghearele acestei uniuni anacronice politice – USL : o coalitie fara sens pentru binele tarii . Este momentul sa reveniti mai repede pe mijloacele masmediei si sa se materializeze rapid aceasta Initiativa de trezire a segmentului care trebuie sa mearga la vot si sa-si exprime vointa de anulare a restauratiei guvernului impostor Ponta .
    Daca acest popor doreste binele copiilor lor, este necesar sa gandim azi la viitorul lor si sa meditam pentru a aduce onoarea si cinstea in toate institutiile statului democratic european – Romania . Dumnezeu ne va ajuta sa nu avem parte de hoti si tradatori la carma statului si a fiecarei institutii publice .
    Cu Dumnezeu inainte si speranta de bine pentru fiecare cetatean onest al acestei tari binecuvantate de El .
    Propun sloganul : NIHIL SINE DEO !
    Jean

  6. va urez succes, sa rusiti in ceea ce doriti sa intreprindeti…..
    doresc sa va votez ca presedintele tarii……
    va asteptam sa candidati……

  7. Mult succes Dnului Ungureanu , prezenta dvs pe micile ecrane ne mai da o speranta ca oamenii valorosi
    rationali se mai gasesc in tara aceasta.
    Va urez sa va inconjurati de asemenea de oameni valorosi, buni profesionisti , sa spuna cetatenilor
    lucrurilor pe nume , adica realitatile din Romania economice si sociale cit si din lume.

  8. Asemenea oameni trebuie promovati in politica.Pregatiti profesional si politic,educati,cinstiti,demni si cu cei 7ani de acasa.Personalitatea d-stra a ajuns si in satele indepartate de unde fac parte.Mai apareti pe ecrane si puteti veni si pe la tara ca sunteti bine venit

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger