AcasăNewsUngureanu le da ”bip-uri” lui Tariceanu si Chiliman

Ungureanu le da ”bip-uri” lui Tariceanu si Chiliman

Mihai Razvan Ungureanu speculeaza tensiunile din PNL

In calitate de lider al Initiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihai Razvan Ungureanu isi incearca farmecele pe politicieni de renume.

Mihai Razvan Ungureanu speculeaza tensiunile din PNL

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a inceput sa le faca o curte teribila liberalilor frustrati de noul esec inregistrat in lupta cu Traian Basescu.

Calin Popescu Tariceanu (foto) si Andrei Chiliman, ”vanati” de Razvan Ungureanu

Pentru a-i acri si mai tare, liderul ICCD  le-a amintit mai intai cat de nociv este  Crin Antonescu pentru mediul politic romanesc.

Andrei Chiliman

”Eu vad un instigator in persoana domnului Crin Antonescu, un factor toxic de divizare a natiunii romane. Domnul Crin Antonescu se desprinde incet de noi, autist si logoreic”, a declarat Razvan Ungureanu.

Liberalilor le-ar fi mai bine fara Antonescu

Dupa aceasta caracterizare deloc magulitoare, liderul ICCD a trecut la etapa a doua: perierea liberalilor bucata cu bucata. ”M-am bucurat sa vad ca la declaratia facuta la sediul central al PNL, alaturi de domnul presedinte al PNL, Crin Antonescu, nu s-au asezat liberali care au practicat moderatia politica, domnul Andrei Chiliman sau domnul Calin Popescu Tariceanu”, a  afirmat Mihai Razvan Ungureanu. Si ca lucratura sa fie perfecta, fostul premier i-a sfatuit pe liberali sa se lepede cat mai repede de Antonescu. ”PNL nu poate fi prizonierul atitudinii smucite a lui Crin Antonescu. (…) Astept ca aceasta formatiune sa se insanatoseasca dupa ce cumplita suferinta politica generata de actualul presedinte al partidului va fi trecut”, a mai spus Ungureanu, dispus sa-si transforme ICCD-ul intr-un SPA in care liberalii se pot detoxifia de Antonescu pana la alegerile generale.

[poll id=”333″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.698 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu are nimic din comportamentul sau care sa ne convinga. Este un mic Medvedem, nereusit, un esec

  2. Clasa politica actuala in marea majoritate este corupta, incompetenta, lipsita de simt civic si dragoste de tara. In cardasie cu clicile mafiote ale fostilor privilegiati comunisti precum si cu reprezentati ai lumii interlope, incepand cu 1990, jefuind tara, pentru a obtine averi nemeritate, au dus-o in situatia dezastruoasa din prezent. Am observat ca d-l Ungureanu este privit cu speranta de catre unii si denigrat ,jignit, de catre altii. Daca aveti in vedere alti lideri este foarte bine dar sper ca va-ti lamurit in privinta partidelor de stanga care au guvernat in Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger