AcasăNewsUngureanu le canta liberalilor sub fereastra lui Tariceanu

Ungureanu le canta liberalilor sub fereastra lui Tariceanu

In loc sa se ocupe doar de campanie si de soarta ARD, Razvan Ungureanu poarta de grija liberalilor napastuiti de Antonescu

Desi perspectivele electorale ale ARD nu sunt deloc roze, Razvan Ungureanu si Cristian Preda nu plang de mila lor, ci de a liberalilor.

In loc sa se ocupe doar de campanie si de soarta ARD, Razvan Ungureanu poarta de grija liberalilor napastuiti de Antonescu

In loc sa se uite in ograda lor, democratii, inclusiv ”dreptii” de adoptie, stau cu ochii pe batatura PNL-ului, pandind orice semn de revolta contra liderului Crin Antonescu.

Crin Antonescu nu stie cum sa scape mai repede de Calin Popescu Tariceanu si Andrei Chiliman

Fan declarat al tuturor liberalilor intrati in coliziune cu Antonescu, Razvan Ungureanu nu a pierdut ocazia de a-l apara pe Calin Popescu Tariceanu, proaspat amenintat cu excluderea din partid in cazul in care ar indrazni sa accepte nominalizarea ca premier dupa alegeri. Culmea, primul care a sarit ca ars nu a fost vreun liberal, ci Ungureanu (adversar de drept al PNL-ului!), care s-a declarat ”profund ingrijorat” de agresivitatea manifestata de Antonescu fata de ”valorile liberalismului” si de ”liberalii cu state vechi in PNL”.

Atitudine cel putin bizara din punct de vedere politic, mai ales in  pragul unor alegeri in care normal este ca FC-ul lui Ungureanu si PNL-ul ”liberalilor cu vechi state” sa se omoare pentru fiecare vot. Ca dovada ca in Romania nimic nu este cum trebuie, Ungureanu a fost secundat si de pedelistul Cristian Preda, care  a ”deplans” la randul lui ”atitudinea dispretuitoare pe care PNL o are fata de cei care stiu semnificatia liberalismului, cum sunt Calin Popescu Tariceanu, Andrei Chiliman” si ”agresiunea adusa valorilor liberalismului”. De catre Crin Antonescu, evident.

Tariceanu, perfect in rolul de ”premier troian”

Dincolo de bocetele varsate de ARD-istii rapusi de mila pentru soarta liberalilor siluiti de Antonescu, adevarul este ca acesta din urma i-a dat fara sa vrea lui Traian Basescu ”cheia” spargerii PNL: transformarea lui Tariceanu intr-un fel de cal troian modern. Concret, o eventuala nominalizare a lui Calin Popescu Tariceanu, combinata cu animozitatile starnite de Antonescu & Comp. in partid, chiar i-ar putea incolona pe multi liberali in spatele fostului lor lider. In fond, situatia le-ar asigura accesul la guvernare, si inca o guvernare condusa de unul de-al lor, nu de pesedisti, prin urmare de ce sa suporte in continuare hachitele lui Antonescu, mai ales ca Tariceanu a dovedit deja ca, orice ar fi, premier si/sau sef de partid, ramane domn. Ba inca unul care i-a putut tine piept lui Basescu.

[poll id=”399″]

author avatar
Simona Badulescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger