AcasăNewsUngureanu, la brat cu Oprescu si l-a asigurat de sprijin

Ungureanu, la brat cu Oprescu si l-a asigurat de sprijin

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a transmis, miercuri, primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, ca poate conta pe sprijinul Guvernului pentru proiectele de dezvoltare a Bucurestiului, aratand ca el este un „bucurestean adoptat” care nu vrea sa regrete ca se afla in acest oras.

Prezent la dezbaterea pe tema „Conceptul Strategic Bucuresti 2035”, organizata de Primaria Municipiului Bucuresti si la care au fost prezenti si mai multi oameni de afaceri romani, seful Guvernului a aratat ca problemele locuitorilor Capitalei sunt legate inclusiv de administratia si infrastrucura orasului.

„Incercam sa gasim raspunsuri in fiecare zi, fie ca ne ingramadim in metrou, fie ca ne impiedicam de o groapa in asfalt, ca nu reusim sa dram drumul la apa pentru ca nu curge sau ne cade curentul”, a spus Ungureanu.

El a aratat ca dialogul dintre Executiv si comunitatea oamenilor de afaceri romani a fost unul „sincopat”, dar a asigurat ca actualul Guvern doreste sa aiba un parteneriat atat cu mediul de afaceri, cat si cu administratia publica.

„Stiti deja drumul, iar asteptarea mea este sa vedem cresterea calitatii vietii in acest oras. Din punctul meu de vedere, puteti conta pe un parteneriat onest si puternic, pe un dialog serios intre Guvern si domnia voastra, Primaria Generala, si toti cei care va sunt aproape intr-o asemenea intreprindere”, i-a spus Ungureanu primarului general, Sorin Oprescu.

Dupa ce si-a incheiat discursul, premierul a plecat de la dezbatere, fiind condus pana la masina, la brat, de primarul general, cu care a vorbit familiar mai multe minute.

author avatar
Ciprian Purice
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger