AcasăNewsUngureanu isi pregateste prelungirea mandatului

Ungureanu isi pregateste prelungirea mandatului

Razvan Ungureanu

Premierul Razvan Ungureanu ignora scrutinul din toamna si se aranjeaza gospodareste la Guvern. Un Guvern pe care nu are de gand sa-l paraseasca dupa alegeri.

Razvan Ungureanu pare a sti de pe acum ca soarta i-a harazit o domnie lunga la Palatul Victoria

Intrebat cum e cu mandatul de premier, Ungureanu a spus clar ca nu vrea sa-l vada incheiat dupa alegeri: “Nu vreau sa ma opresc in noiembrie. Nu-mi pun problema ca trebuie sa ma opresc in noiembrie (…) Daca as fi gandit asa, ar fi trebuit sa peticesc. Am venit sa construiesc, nu sa peticesc”. Cum, cu ce majoritate, in ce formula politica, sunt detalii cu care Razvan Ungureanu nu se incurca. Asa cum nu se incurca nici cu apartenenta politica a membrilor Guvernului care vor avea ghinionul de a fluiera in biserica Executivului (aviz pedelistilor, care se bucura ca au in continuare “premierul lor”!). “Nu am o frana politica ca de la ministru la secretar de stat sa actionez chirurgical (…) Cine tine pasul, merge mai departe”, a afirmat premierul, suficient de explicit ca toata lumea sa priceapa ca in mainile lui sunt acum painea si cutitul. Altfel spus, Ungureanu calca pe urmele lui Traian Basescu, promovandu-si o imagine de barbat de stat hotarat, capabil sa taie si in carne vie, daca e nevoie. Iar nevoie de sacrificii este, fiind un an electoral. De aceea, fie ei pedelisti, uneperisti sau udemeristi, angajatii Guvernului trebuie sa aiba mare grija la ce fac in urmatoarea perioada. “Ca premier, hotararile sunt ale mele. Responsabilitatea pentru cum e condusa tara e a MEA. Partidele pot propune, sugera, dar la final e semnatura mea. Nu partidele isi asuma responsabilitatea, ci EU”, i-a avertizat Ungureanu pe cei interesati.

Udrea i-o intoarce lui Ungureanu

Elena Udrea nu se lasa impresionata de sarcasmul premierului

Fostul ministru Elena Udrea nu a vrut sa ramana datoare si s-a gandit sa-i intoarca premierului Ungureanu “amabilitatile” legate de investitiile in bazine de inot: “Eu nu cred ca suntem o tara de inotatori. Am o apetenta mai mica pentru piscine in toata tara”. „Cred ca a fost o figura de stil, deoarece nu exista la nivelul Guvernului un program de construit piscine la tara. Daca este vorba despre bazinele de inot de la CNI, probabil ca Razvan Ungureanu s-a referit la Laszlo Borbely si Vasile Blaga”, a afirmat Udrea, precizand ca, spre deosebire de Ungureanu, ea nu inoata”. “Nu am apetente pentru piscine in toata tara, nici macar pentru cea de la Vila Lac 1 “, a mai spus pedelista.[poll id=”213”]

author avatar
Simona Badulescu
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger