AcasăNewsUngureanu intra in galeria liderilor politici cu Forta-n mana

Ungureanu intra in galeria liderilor politici cu Forta-n mana

Razvan Ungureanu si-a tras partid

Forta Civica, ”vehiculul electoral” menit sa-i duca pe Razvan Ungureanu si ai lui in Parlament,  isi alege vineri forurile de conducere.

Razvan Ungureanu si-a tras partid

Cum partidul ”Forta Civica” are deja vechime pe piata politica damboviteana, anuntul arata ca fostul premier (care de altfel va si candida pentru sefia FC) a cazut la pace cu  Adrian Iurascu, actualul lider al formatiunii. Varianta comoda, care ii permite lui Ungureanu sa preia un partid ”la cheie”, scapand astfel de complicatiile si contestatiile inerente inregistrarii unei noi formatiuni politice.

Si mai important este ca Ungureanu evita sa ajunga la mana PDLului, cum s-ar fi intamplat dacanu reusea, in perspectiva alegerilor din toamna, sa se doteze la timp, cu un ”vehicul electoral” propriu.

author avatar
Simona Badulescu
261 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum a preluat asa o sa si predea,… poate insa, nu ca pe romaneasca Fundatie Gojdu… (cu un patrimoniu de circa 4 mild. euro) pe nimic la Ungaria … natiei de origine a mamei sale… cum a si invatat pe banii Fundatiei Soroszi sa-si ia doctorat in specializare a natiei de origine a tatalui sau,… mhai lipsea sa fie si ruda cailiescu, cu regele Cioaba si aveam noul UTCist in locul fostului PMRist

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger