AcasăNewsUngureanu ii mai taie o mana lui Antonescu

Ungureanu ii mai taie o mana lui Antonescu

Sorin Oprescu, incantat de prezenta lui Razvan Ungureanu

Liderul PNL, Crin Antonescu, are o noua fobie cu nume sonor: Mihai Razvan Ungureanu.

Sorin Oprescu, incantat de prezenta lui Razvan Ungureanu

Dupa ce a fost obligat sa urmarasca la TV cum i se umple gura de respect lui Victor Ponta ori de cate ori vorbeste de tineretea si educatia noului premier, pe Crin Antonescu l-a luat inima atunci cand l-a vazut si pe edilul Sorin Oprescu, cazut in admiratia lui Ungureanu.

Crin Antonescu vede cum toti colaboratorii sai il simpatizeaza pe Razvan Ungureanu

Scena, de-a dreptul induiosatoare, s-a petrecut ieri, la Clubul Diplomatilor, la dezbaterea “Conceptul Strategic Bucuresti 2035″, organizata de Primaria Municipiului Bucuresti.

Viorel Paunescu, George Copos, Maria Grapini, Ionut Negoita sunt doar o parte dintre oamenii de afaceri care au participat la dezbaterea organizata de Primaria Capitalei

Dupa un scurt discurs, in care l-a asigurat pe primarul general de tot sprijinul sau si al Guvernului, Mihai Razvan Ungureanu a parasit sindrofia, nu inainte ca Oprescu sa i se agate de brat. Mana-n mana si ochi in ochi, asa au parcurs cei doi demnitari distanta pana la limuzina premierului.

Maria Grapini

La vederea imaginilor, Crin Antonescu a rabufnit din nou, ce-i drept nu la fel de violent ca in cazul lui Victor Ponta.

Ionut Negoita

Cel putin asa sustin surse din PNL care ne-au povestit ca liderul liberal a afirmat ca nu da bine ca Oprescu – candidatul oficial al USL pentru Primaria Capitalei – sa faca atatea plecaciuni in fata lui Razvan Ungureanu, unui premier investit neconstitutional si care nu are in spate o majoritate.

author avatar
Victor Paun
1.276 afisari

1 COMENTARIU

  1. i sfarsit se vede o schimbare benefica i atitudinea opozitiei, rol ei u este de revanse personale si discursuri populiste ci sa participe activ pt binele tarii, numai antonescu a ramas la fel de meschin si revansard, o sa te excluzi singur, oricum arzi gazul degeaba pe la tv, u te ai remarcat iciodata cu nimic decat cu freza aia tembela

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger