AcasăNewsUngureanu i-a cerut Preafericitului Daniel sa il afuriseasca pe Neamtu!

Ungureanu i-a cerut Preafericitului Daniel sa il afuriseasca pe Neamtu!

Mihai Razvan Ungureanu i-a cerut din nou sprijinul Preafericitului Daniel

Liderul miscarii „Forta Civica” nu uita si nu iarta! Desi bine tavalit mediatic dupa dezvaluirile publicate in exclusivitate de „National” cu privire la parfumurile cumparate din bugetul de stat,  fostul premier continua razboiul cu rivalul sau de moarte.

Mihai Razvan Ungureanu i-a cerut din nou sprijinul Preafericitului Daniel

Este vorba despre Mihail Neamtu, cel care nu pierde nicio ocazie publica pentru a sari la gatul lui Mihai Razvan Ungureanu. Iata insa ca galceava dintre cei doi politicieni care se  viseaza copiii teribili ai dreptei romanesti se muta din „gradinita” ARD pe taram religios!

Refuzat de parintele spiritual

Mihail Neamtu se fereste si el cum poate de atacurile colegului de ARD

Atunci cand i-a fost mai greu in viata, Mihai Razvan Ungureanu a beneficiat de sprijinul fatis al Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane fiind cunoscut drept un adevarat parinte spiritual al tanarului politician.  Acum, atacat de „colegul” Mihail Neamtu, liderul „Fortei Civice” i-a cerut din nou sprijinul bisericesc, desi nu a trecut prea multa vreme de cand a dat toate icoanele jos de pe peretii Palatului Victoria. Asa ca, dupa cum sustin sursele noastre, Ungureanu l-a rugat pe protectorul sau nu doar sa faca lobby pentru ca el, si nu Neamtu, sa ramana liderul dreptei, dar chiar si sa-l afuriseasca pe cel din urma!

Il „sifoneaza” peste tot

„Acatistul” sau nu a fost insa primit, dar faptul nu l-a descurajat pe Ungureanu, care a continuat campania de calomniere a celui pe care il paraste peste tot cu trecutul sau legionar. Chiar daca Neamtu si-a asumat intr-o oarecare masura „ratacirile tineretii”, aceleasi surse sustin ca pana si in recenta vizita de la Roma, Ungureanu le-a trimis o „anonima” reprezentantilor unor prestigioase organizatii internationale evreiesti cu privire la „pericolul” reprezentat de ascenisunea politica a colegului sau de la „grupa mica”.

author avatar
Catalin Tache
1.195 afisari

2 COMENTARII

    • Crede si nu cerceta zice Sfanta biserica. Da’ matali nici nu crezi, nici nu cercetezi. Pfuiii drace! Io-te undi iera Scaraotschi necuratu’ :)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger