AcasăNewsUngureanu: "Este nevoie de reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei!"

Ungureanu: „Este nevoie de reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei!”

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, sambata, dupa reuniunea Asociatiei Prefectilor si Subprefectilor de la Odorheiu Secuiesc, ca este nevoie de reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei.

Intrebat, intr-o conferinta de presa, despre reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei, premierul s-a declarat convins ca este nevoie de reorganizare, precizand ca acest aspect nu a fost discutat la reuniunea Asociatiei Prefectilor si Subprefectilor la care a participat.

„Exista un proiect la care tin pentru ca sunt convins ca este nevoie de o reforma a administratiei publice si, implicit, de reorganizarea admninistrativ- teritoriala. Azi nu am vorbit despre acest lucru”, a spus premierul.Premierul Mihai Razvan Ungureanu a participat, sambata, la Odorheiu Secuiesc, la reuniunea Asociatiei Prefectilor si Subprefectilor din Romania.

Presedintele Traian Basescu declara, la inceputul lunii martie, ca actualul Parlament trebuie sa adopte in perioada urmatoare Legea sanatatii si Legea de reorganizare administrativ-teritoriala, aratand ca acestea vor intregi reforma statului.

UDMR se opune adoptarii Legii privind reorganizarea administrativ-teritoriala.

author avatar
Ciprian Purice
189 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger