AcasăNewsUngureanu: E inadmisibil sa-i vezi pe militari cum desfunda drumurile, in timp...

Ungureanu: E inadmisibil sa-i vezi pe militari cum desfunda drumurile, in timp ce concetatenii nostri stau in casa la caldura

(foto: realitatea.net)

Premierul Ungureanu a fost sambata in judetele Vrancea si Buzau, in care mii de oameni sunt izolati din cauza zapezii, ramanand fara provizii de apa si mancare. Acesta s-a declarat nemultumit de faptul ca militarii deszapezesc drumurile, in timp ce localnicii „stau in casa la caldura”.

(foto: realitatea.net)

Ungureanu a spus ca s-a deplasat in judetele Buzau si Vrancea „nu pentru a vedea rapoarte, ci pentru a vedea rezultatele”, adaugand ca „lucrurile se vor aseza incet, incet”. „Cu primarii mai e o problema aici si nu ma feresc s-o spun public. E inadmisibil sa treci pe strazile unei localitati din Romania si sa-i vezi pe militari cum desfunda drumurile in timp ce beneficiarii directi, care sunt si concetatenii nostri, stau in casa la caldura si asta se intampla si la inundatii si la nameti. Nu se poate asa cea, nu putem plati lenea la nesfarsit. E lipsa de respect pentru cei care stau stau in frig 24 de ore din 24 sa dea drumul la salvari, sa desfunde drumurile, sa rezolve situatiile de urgenta, nu se poate asa ceva”, a spus Ungureanu.

De asemenea, Ungureanu a declarat ca in acest moment nu poate spune ca sunt prefecti care nu si-au facut treaba. „Nu pot sa spun ca exista prefecti care nu si-au facut datoria. Videoconferinta de ieri a fost cat se poate de clara. Sunt cateva judete afectate, prefectii trebuie sa colaboreze intre ei, sa-i ajute pe cei din zonele afectate, sunt cativa care au avut deja initiativa, lucrurile sunt in parametri satisfacatori, multumitori”, a spus premierul.

author avatar
eNational
368 afisari

9 COMENTARII

  1. Mai MRU, adica Manancu Rhat Umplut cu ambele maini si stii si tu de ce.Ai inceput acceasi politica cinica si cu mult tupeu, adica cum este asta, voi sa furati banii nostri din impozite si tot noi sa deszapezim straziel, de parca nu ar fi suficient ca suntem batrani,rupti de foame si inghetati, unii pentru totdeauna.Dar asa este cu satulul, nu-l crede pe flamand nici daca il pici cu ceara sau cu wisicki, ca sa a primit MRU educatie aleasa de la bunicii lui stalinisti, sionisti, mossadisti si alti isti.Esti doar un baiat finut care a primit totul fara sa munceasca cu adevarat, burse, salarii la stat si la mafia de stat si acum vezi cum banii bugetari, in loc sa-i furati, se duc pe cheltuieli cu prostimea lenesa si nerecunoscatoare ca mai este lasata sa traiasca acolo unde s-a nascut.Nici dupa 24 de ore si devenit si tu stapanul tarii, nu ne era de ajuns cu unul si ala dement, ai aparut calare pe caii ocultei financiare mondilae sionoste care incearca din greu sa puna stapanirea pe planeta asta, acum ti-e greu si scarba sa ne privesti de la inaltimea la care ai ajuns mancand MRU cu ambele maini, poate te saturi.

    • Nu fi vulgar gipse ca tot tu de declasezi!Arata-ti clasa lasa prostii in mocirla tu stai sus!
      Poti sa-ti exprimi ideile si fara metafore dintr-astea!Citi ani ai?Pari a fi tinar fii si destept,prost poti fi cind vrei!
      Ai dreptate! dar conteaza si cum o spui!

  2. Ce interesant a devenit, brusc, pentru omenire, acest domn. Nu era nevoie de imaginile televiziunilor pentru a afla ca in localitatile respective, si nu numai acolo, traiesc cu preponderenta bunici, copii si doar cativa tineri, restul fiind plecati la munca, afara din tara. Cine sa dea la lopata, astia? Cam cum sa o faca, domnule Ungureanu, de ce nu le aratati cum se tine lopata de coada? Cand va veti afla prima intalnire cu oamenii astia de conditie submodesta, poate le explicati cum din biografia mirobolantului intelectual Mihai Razvan Ungureanu lipsesc urmatoarele:

    O parte din studii a fost finantata de Mark Rich, escroc de talie international, iar cealalta parte i-a fost finantata de Dinu Patriciu, caruia i-a si multumit public pentru asta in 2004.

    Odata cu investirea ca ministru de externe in 2004, si-a declarat sustinerea pentru montarea portretului distrugatoarei Romaniei postbelice Ana Pauker, chiar in sediul ministerului de externe roman. Reprezentantii AAAPE i-au cerut in public ministrului Ungureanu sa indeparteze tabloul Anei Pauker, insa acesta a refuzat, recunoscand insa ca initiativa afisarii tabloului ii apartine ! Pent cei care nu stiu, Ana Pauker a fost nr. 1 in Romania sovietizata, cetatean sovietic si agent NKVD, cu titlul de inalta consideratie, Stalin i-a conferit gradul de colonel.

    Fostul ambasador al României la Moscova, Dumitru Prunariu : „La numirea mea ca ambasador în Federaţia Rusă in 2004, reprezentanţi ai Parlamentului României au insistat pe o misiune permanentă a noastră legată de Federaţia Rusă, şi anume urmărirea problemei TEZAURULUI ROMÂNIEI. Total surprinzător şi de neînţeles pentru mine nici acum, în aprilie 2005, am primit ordin scris de la MAE, trimis de dl Leuştean(servantul si subordonatul lui MRU) în numele lui Mihai Răzvan Ungureanu,să nu mai abordez în nici un fel şi sub nici o formă problema Tezaurului”!

    Octombrie 2005 – In acordul dintre guvernele Romaniei si Ungariei, conceput de Ungureanu si plasat „pe sub masa” la semnat in cadrul primei reuniuni guvernamentale Bucuresti-Budapesta, o parte din averea Fundatiei private Gojdu ramase in Ungaria a fost trasferata ilegal statului ungar, in ciuda opozitiei Bisericii Ortodoxe Romane, executoare testamentara, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Guvernul român ar fi trebuit să achiziţioneze contra cost o parte din „Curţile Gojdu” din Budapesta si a oferit părţii maghiare posibilitatea constituirii unei fundaţii comune care să continue munca filantropică initiata de Gojdu, pana cand in 2004, cand brusc partea ungară a vandut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off-shore din Cipru, al carei proprietar este o companie israeliană, „Autoker Holding Rt”, reprezentanţii ei afirmând că vor transforma Curtile Gojdu într-un centru comercial şi de agrement.

    MRU viziteaza Federatia Rusa si sustine ca dupa suspecte discutii intre patru ochi cu Patriarhului Intregii Rusii Alexei II-lea(in realitate ofiter acoperit cu grad de general in serviciile secrete sovietice) a transmis acestuia un mesaj din partea Patriarhului Teoctist – afirmatie respinsa imediat de Biserica Ortodoxa Romana. Patriarhia Romana a fost de-a dreptul enervata de o asemenea intruziune abuziva si mincinoasa in relatiile externe ale Bisericii, intr-un moment in care relatiile dintre cele doua Biserici erau la fel de incordate ca intodeauna, din cauza pretentiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.

    In mai 2006, MRU a declarat public ca cetatenii din asa numita Rep Moldova vorbesc „o varianta a limbii romane”, un fel de „light Romanian” dand din nou apa la moara celor ce sustin ca acolo nu traiesc romani ci moldoveni.

    MRU a primit de 2 ori premiul „Felix Posen” in 1997si1998, acordat de Universitatea Ebraica din Ierusalim, Israel.

    Bombonica de pe tortul faptelor eroice ale patriotului MIHAI RAZVAN UNGUREANU a fost asezata cu ocazia „incheierii”(??!!) relatiilor vesnic tensionate romano-ruse, cand, ca ministru de externe al Romaniei, a semnat in 2005 cu ministrul de externe rus Lavrov, cel mai pagubos act de politica externa postdecembrist pentru Romania: „Legea pentru ratificarea Protocolului dintre Romania si Rusia privind inventarierea relatiilor bilaterale”. MRU a declarat ulterior ca : „NU EXISTA PROBLEME INTRE ROMANIA SI FEDERATIA RUSA”!? : Astfel, Romania, prin UITARE(?!) isi ia adio oficial, de buna voie, prin tradare, de la Romania de Est (Basarabia), de la Tezaurul Romaniei sechestrat la Moscova de Lenin in 1918 si „uitat/pierdut” de sovietici/rusi, adica tot ce a fost s-a cam ….sters/uitat dintr-o semnatura, binenteles in favoarea Rusiei si spre enorma paguba a Romaniei !

  3. Mai Ungureanule,
    Oamenii isi dezapezesc curtile.Ai bagat cumva militarii in curti la oanmeni?Trotoarele ,strazile,soselele sunt ale statului ,municipalitatilor etc.Cu taxele de la cetateni tu asiguri dezapezirea, organizrea de adaposturi securitare in caz de nevoie si daca n-ai bani activeaza lgea 18 si dute pe ei,pe toti tiganii si raufacatorii si fa rost de bani!Ce dracu suntem in 2012 in UE doar nu vrei sa iasa oamenii cu lopetile si voi sa nu cumparati echipamentul necesar pt. situatii de urgenta.
    Hai la treaba!E usor pt.tine ,doar trebuie sa redistribui niste fonduri! SALOM!SI BARUCH HASEM

  4. Daca tot ai fost in Vrancea poate ai vazut si tu ca drumurile sunt inchise,de ce nu spui ca platesti lenea celor care de fapt sunt obligati sa dezapezeasca drumurile nationale .
    Eu am vazut ca in localitatile pe care le-ai vizitat,80% e o populatie imbatranita .Sa pui militarii sa dezapezeasca drumurile cand statul plateste mil. de euro firmelor de dezapezire mi se pare total nefiresc sa platesti de doua ori acelasi serviciu.
    Si apoi noi cum platim lenea celor din parlament, care dorm in bocanci si habar nu au ce legi se discuta .

  5. Am mai spus, sunt indignata de modul cum se adreseaza domnul PRIM MINISTRU,,, oamenilor de rind,..Spunea in discursul de investire.. Ca nu se adreseaza,,… CELOR CARE SE VAITA..minut 11.15 din discurs…, Se vaita doar cei batrini si bolnavi.. Le spune.. oamenilor inzepeziti care poate nu au reusit sa-si salveze,, animalele,,, fintinile… pe ei insisi in gospodariile lor, care au fost si foarte afectati….ca nu au iesit la dezepezire cu lopatica… ce realizau in fata nametilor. iar dumnelui ii incadreza ca .PLATIM LENEA…,, expresii repetate care aduc indignare si stres. Cei care erau sub nameti erau batrini si copii care sunt platitori de taxe,,,iar daca lucreaza armata si jandarmeria acest, cind doar se instruiesc si pentru vreme foarte rea. inzepeziri si inundatii cind trebuie sa aplice instructiile… O VORBA BATRINEASCA ADEVARATA spune ..VORBA DULCE MULT ADUCE… Batrinii nu dau lectii dar pot fi si intelepti…

  6. Am mai spus, sunt indignat de modul cum se adreseaza domnul PRIM MINISTRU,,, oamenilor de rind,..Spunea in discursul de investire.. Ca nu se adreseaza,,… CELOR CARE SE VAITA..minut 11.15 din discurs…, Se vaita doar cei batrini si bolnavi.. Le spune.. oamenilor inzepeziti care poate nu au reusit sa-si salveze,, animalele,,, fintinile… pe ei insisi in gospodariile lor, care au fost si foarte afectati….ca nu au iesit la dezepezire cu lopatica.. daca ieseau. ce mare lucru realizau in fata nametilor. iar dumnelui ii incadreza ca .PLATIM LENEA…,, expresii repetate care aduc indignare si stres. Cei care erau sub nameti erau batrini si copii care sunt platitori de taxe,,,iar daca lucreaza armata si jandarmeria acestea, SE INSTRUIESC PE VREME BUNA si pe vreme foarte rea. iar la inzepeziri si inundatii trebuie sa aplice instructiile… O VORBA BATRINEASCA ADEVARATA spune ..VORBA DULCE MULT ADUCE… Batrinii nu dau lectii dar pot fi si intelepti…

  7. Unde sunt intretinutii sociali? De ce nu sunt cu lopata la munca? Sau la voluntariat? Nu vorbesc de batrani sau cei cu handicap. Spun de putorile care s-au invatat doar sa primeasca, barbati in toata firea cu vicii scumpe: fumat, baut. Astea trebuie sa aiba constract cu statul. Primesc pomana dar cand e nevoie de ei, atunci la munca. O sa fiti surprinsi ce putini asistati vor mai cere ajutor.

    • Horia, e usor sa dai vina pe niste oameni simpli luand exemplu de la clasa politica. Situatia creata nu este din cauza unor oameni lenesi ci din cauza ca cei de la conducerea tarii noastre nu ne mai reprezinta interesele noastre si ale tarii, ca sunt ametiti dupa castiguri personale etc. Tara trece prin situatii critice. Credem sau nu credem, in situatii din astea vedem ca nu exista nici virus porcin, nici incalzire globala, nici big bang, ci exista Dumnezeu. Am calcat in picioare credinta stramosilor nostri incepand de la cei mai de sus pana la cei mai de jos din tara asta. _________________________________________________Desfrau, peste desfrau, avorturi peste avorturi, minciuni si inselari mari. Ne lasam condusi de cei din politica fara sa vedem ca ne duc tot mai jos. E cazul sa avem grija de copiii nosgtri, de familiile noastre si sa ne rugam mai mult. Nu exista nici o alta cale de iesire din situatia asta. Numai la Dumnezeu ne este mila.

      Oricum, nu vom asculta si v-a fi si mai rau. Politicieinii din fruntea tarii sunt porniti spre rau. Nu incercati sa asteptati legi bune sau actiuni bune din partea lor. Sunt prea corupti ca sa mai dea inapoi.

      Vreti viata buna? Rugati-va. Doamne ajuta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger