AcasăNewsUngureanu, discurs fara sonor la PDL

Ungureanu, discurs fara sonor la PDL

PDL si-a lansat candidatii cu muzica populara, cu Sala Polivalenta plina, cu Razvan Ungureanu oaspete de onoare si Traian Radu Ungureanu DJ.

In cele doar 10 zile de opozitie, PDL si-a pierdut alaiul de aplaudaci si profitori specific oricarui partid aflat la putere. Rezultatul: parcarea din fata Salii Polivalente, rezervata ”cremei”, a ramas cu locuri goale pana la sfarsitul spectacolului (au avut grija politistii). Rand pe rand, pedelistii prezenti la lansare au jurat credinta partidului si si-au exprimat increderea in viitor. Elena Udrea: ”Sala asta arata astazi ca partidul are intr-adevar 9 vieti. In sapte luni, romanii vor regreta guvernarea Boc”, Traian Ungureanu: ”Or fi ei Antonescu si Ponta doua crize, dar sunt mai mici. Adica am batut criza locala si nu-i batem in alegeri pe cei de la USL? Am avut in fata dihanii mult mai mari decat Ponta si Antonescu”, Vasile Blaga: ”Unii oameni ne canta prohodul. Dar ei nu ne stiu”, Stefan Gheorghe Pinalti: ”Da, PDL a picat, dar a picat ca o mata in picioare”.

PDL nu se repede, doar il scoate la un suc pe Ungureanu

Revenind la fostul premier, Razvan Ungureanu, trebuie spus ca acesta a fost primit cu aplauze si urale, dar nu a dat dovada de talentul si vocea necesare cuceririi si inflacararii unui auditoriu de mii de oameni. Textul caldut, fara intorsaturi de fraza inspirate sau ironii bine plasate la adresa dusmanului, a fost aplaudat cand si cand pentru ca asa era regia, iar apelul final, ”Fiti ungurenii mei!”, mai curand i-a bagat in ceata pe pedelisti. Iar dovada ca o inrolare pe neve in spatele lui Razvan Ungureanu nu intra in planurile democratilor a venit imediat de la Radu Berceanu, care a tinut sa sublinieze ca relatia dintre PDL si Ungureanu de abia se infiripa si nimeni nu poate spune acum daca se va ajunge sau nu la un mariaj: ”I-am spus si lui (lui Ungureanu – n.r.), daca o sa te intalnesti cu un baiat la o cola si vine cineva si te intreaba <<crezi ca o sa te mariti cu el>>, raspunsul va fi <<Nu stiu. Urmeaza sa vedem si din partea lui si din partea mea, suntem la inceput>>. Poate va fi o casnicie lunga si frumoasa si cu multi copii, poate ca va fi o nepotrivire de caracter, asa ca nu stim”.

author avatar
Simona Badulescu
439 afisari

2 COMENTARII

  1. Emil Boc cu greseli sau nu, ne-a scos din criza si a dat stabilitate economica dar nu si politica deoarece au avut grija de asta antenele si usl cu mitingisti platiti,cu manifestanti pe bani ,presupun,ai lui voiculescu si prin lenea parlamentara si o opozitie total distructiva.Daca Boc era lasat cat de cat poate aveam mai multe de spus si cred ca de bine.
    Bine ar fi ca justitia sa continue sa isi faca datoria macar atat cat o face,ca voiculescu sa ne dea cele 60 mil euro,sa nu ia pe nimic cele 2500 de hectare,sa se dea bacalaureat corect,sa nu promulge TB modificarile la legea educatiei propuse de traseistul radu filip,sa se mai scutere si in continuare evazionistii,sa se controleze marile averi,sa se reorganizeze fiscul -sper ca asa cum propunea I.Blanculescu,si cate si mai cate:300 parlamentari,reorganizarea administrativa a tarii si sa se mai discute si de noi ,cel 3,5 mil de cetateni angajati la privat nu numai de bugetari si pensionari(cei din justitie cu pensii exorbitante pentru R.).

  2. Cite lazi de rulmenti cari la privati , de ai atita ura pe TOTI bugetarii? Si unii dintre bugetari sunt introdusi la ,,sto,, pe aceasta lista.
    Sper ca n-o bagi pe aia cu antenele si felix… E rasuflata rau.Inovati baieti, inovati….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger