AcasăNewsUngureanu depune plângere împotriva a patru miniștri ai Sănătății. Atenție, Voiculescu nu...

Ungureanu depune plângere împotriva a patru miniștri ai Sănătății. Atenție, Voiculescu nu e între ei

În ciuda documentului în care scrie foarte limpede ce și cum, publicat anterior în presă, deputatul Ungureanu susţine că plângerea penală nu îl vizează pe Vlad Voiculescu.

„ATENȚIE!

Plângerea penală depusă astăzi la DNA împotriva unor funcționari din Agenția Națională de Transplant din România NU îl vizează pe fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu este SINGURUL ministru al Sănătății care a luptat cu toate puterile împotriva mafiei din sistemul de transplant și din Agenția Națională de Transplant.

Am colaborat excelent cu Vlad Voiculescu pentru demascarea legăturilor sulfuroase din cadrul Agenției Naționale de Transplant și am demascat împreună faptele de corupție comise de funcționari din această instituție!

Vlad Voiculescu a trimis, în timpul mandatului de ministru al Sănătății, mai multe sesizări la DIICOT împotriva mai multor funcționari din cadrul ANT pe baza unor rapoarte ale Corpului de Control ale Ministerului Sănătății.

Vlad Voiculescu a fost și rămâne partenerul meu constant în lupta împotriva sistemului de transplant corupt, căpușat de indivizi fără scrupule, care au tranzacționat pe sume uriașe destinul unor bolnavi aflați în fază terminală!”, scrie Ungureanu pe Facebook.

Anterior, s-a răspândit știrea că Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus la DNA o plângere penală împotriva a patru miniștri ai Sănătății – Cseke Attila (UDMR), Eugen Nicolăescu (PNL), Nicolae Bănicioiu (ex-PSD, în prezent Pro România) și Vlad Voiculescu (PLUS) – pe care i-a acuzat de abuz în serviciu.

Potrivit plângerii lui Ungureanu, Vlad Voiculescu era, conform respectivului document, acuzat de abuz în serviciu pentru că a semnat Ordinul nr. 931/2016 din 5 august 2016, ordin care prevede că Serviciul de ambulanţă Bucureşti – Ilfov este desemnat din nou ca unitate care „realizează coordonarea activităţilor de transplant”, dar a fost eliminată sintagma „la nivel national”.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
450 afisari

1 COMENTARIU

  1. Serviciul de Ambulanță al Municipiului București- SAMB/SABIF-a fost nominalizat succesiv ca instituție care derulează Programul de Transplant, având atribuții de coordonare/operaționalizare a coordonării activităţilor de transplant și fiind ACREDITAT prin OMS 534/2005 pt COORDONARE în cadrul Programului de Transplant
    Din 2004 până în 2017 s-au emis 13 ORDINE DE MINISTRU, publicate în MOF și semnate de 12 ori de miniștrii MS și de 6 ori de Președinți CNAS.
    Plângerea de la DNA nu reflectă cele publicate în MONITORUL OFICIAL al ROMÂNIEI în ultimii 13 ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger