AcasăNewsUngureanu: "Candidez la Presedintie daca performez la Guvern"

Ungureanu: „Candidez la Presedintie daca performez la Guvern”

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca ia in calcul inclusiv o candidatura la alegerile prezidentiale daca va obtine rezultate in calitate de prim-ministru, aratand ca in lipsa performantei la Guvern nu poate analiza o astfel de varianta.

„Intai am de dovedit performanta in ceea ce fac acum. Daca as spune ca ma vad acolo, ar fi o lipsa de bun-simt si de realism”, a spus Ungureanu la postul Antena 3. Intrebat daca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale, premierul a raspuns ca se poate gandi la orice varianta, inclusiv la o astfel de candidatura.

„Ma pot gandi mai departe daca performez. Pot lua in calcul si aceasta varianta, putem lua in calcul orice”, a spus Ungureanu. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea „Dupa 20 de ani” de la PRO TV, ca nu exclude o eventuala candidatura la urmatoarele alegeri prezidentiale a premierului Mihai Razvan Ungureanu, cu sustinerea PDL, insa acesta trebuie mai intai sa reuseasca la conducerea Guvernului.

El a subliniat ca principalul criteriu de care va depinde reusita ca premier a lui Ungureanu este absortia in acest an a celor sase miliarde de euro de la Uniunea Europeana.

author avatar
Ciprian Purice
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger