AcasăNewsUngureanu a plecat pe jos spre Cotroceni

Ungureanu a plecat pe jos spre Cotroceni

Fostul premier crede in continuare ca are sanse sa fie ales presedinte.

Dupa experienta neplacuta avuta la Palatul Victoria, Razvan Ungureanu crede ca norocul ii poate surade la Palatul Cotroceni

Scenariul ”rebranduirii” sefului de atunci al SIE in premier si viitor presedinte a fost spulberat de motiunea de cenzura care l-a maturat pe Razvan Ungureanu, la pachet cu PDL, de la guvernare.

Dedulcit la politica, Ungureanu a ales sa presteze in continuare in domeniu, chiar daca nu in calitate de star, ci de simplu ucenic. Motivul: ”Pot fi pregatit pentru candidatura in 2014, imi mai trebuie experienta politica. Nu este usor sa iesi din biblioteca si sa treci in strada”. Ungureanu recunoaste ca se antreneaza, pe strazi, cu gandul la Cotroceni: ”Pentru 2014, daca domnul Crin Antonescu se va hotari sa candideze la Presedintie, ma va avea adversar foarte serios atunci”. Cat priveste posibilitatea de a intra in lupta chiar in acest an, in cazul demiterii lui Traian Basescu la referendumul din 29 iulie si organizarii alegerilor prezidentiale in toamna, Ungureanu evita deocamdata sa dea un raspuns clar: ”Vorbim pe 30 iulie”.

author avatar
Simona Badulescu
759 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger