AcasăNewsUngureanu a iesit in sfarsit la rampa. In maghiara!

Ungureanu a iesit in sfarsit la rampa. In maghiara!

Criticat de colegi ca nu se implica in campanie, Razvan Ungureanu si-a spalat pacatele in limba maghiara

”Ne-ar ajuta daca Mihai Razvan Ungureanu ar avea mai multe interventii publice”, declara prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.  Baiat de caracter, Ungureanu nu a asteptat sa fie rugat de  doua ori si i-a ajutat pe democrat-liberali de nu s-au vazut: ”Itt az ideje a jegtoresnek Csikszeredaban”.

Criticat de colegi ca nu se implica in campanie, Razvan Ungureanu si-a spalat pacatele in limba maghiara

Sublim si admirabil, aportul lui Razvan Ungureanu la campania ARD a lipsit cu desavarsire. Tras de maneca de colegii de alianta, Vasile Blaga sau Cezar Preda, de exemplu, fostul premier a decis sa rupt gura targului cu un mesaj pentru ”ungurenii” din Miercurea Ciuc. ”Itt az ideje a jegtoresnek Csikszeredaban. Radu Botezatu megteheti ezt. Az en teljes tamogatasomat elvezi (Este timpul sa spargem gheata in Miercurea Ciuc. Radu Botezatu poate sa faca asta. El beneficiaza de intregul meu sprijin – n.r)”, a afirmat presedintele partidului Forta Civica. Pentru colegii democrati, care nu le au cu limba maghiara, Razvan Ungureanu i-a trimis la plimbare in romana.  ”Am sa fac in asa fel incat sa ma clonez in trei, patru, cinci exemplare ca sa pot fi si cu dumneavoastra, sa pot fi si la posturile de televiziune in acelasi timp, sa fiu si in campanie natioala si in campanie in colegiul meu, am sa fac tot posibilul, va promit ca incerc”, a  mai precizat Ungureanu.

Pe Videanu nu-l tenteaza functia de premier

Democratii considera ca Adriean Videanu ar trebui sa fie propunerea ARD pentru functia de premier

Desi multe voci democrate sustin ca Adriean Videanu ar trebui sa fie propunerea ARD pentru functia de premier, liderul democratilor bucuresteni a preferat sa-i lase onoarea  tot lui Mihai Ungureanu.  ”Cunoastem cu totii Constitutia. Atata timp cat nu exista nicio formatiune politica care sa obtina 50% plus unu, desemnarea prim-ministrului este decizia presedintelui. (…) Ar fi o speculatie pe aceasta tema. Alianta are un premier, Mihai Razvan Ungureanu, care, din punctul meu de vedere, poate sa isi continue cariera de prim-ministru. Si PDL si Alianta pot propune primul-ministru. Totul este posibil”, a conchis Videanu.

[youtube]ZbA1pmCbGKA[/youtube]

[poll id=”401″]

author avatar
Adelina Ionicel
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger