AcasăNewsUngureanu a cerut demiterea sefei CNADNR, Daniela Draghia

Ungureanu a cerut demiterea sefei CNADNR, Daniela Draghia

Daniela Draghia

Premierul Mihai Razvan Ungureanu i-a cerut ministrului Transporturilor, Alexandru Nazare, sa o demita pe sefa CNADNR, Daniela Draghia, motivul invocat fiind proasta gestionare a procesului de deszapezire din aceasta iarna.

Daniela Draghia

Daniela Draghia, sefa Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, va fi demisa in cursul zilei de marti, la cererea expresa a prim-ministrului Mihai Razvan Ungureanu, dupa cum au dezvaluit surse guvernamentale.

Draghia are principala vina pentru modul defectuos in care s-a facut campania de deszapezire a drumurilor de anul acesta, in urma carora au murit zeci de persoane si alte cateva mii au ramas in frig zile in sir.

In plus, se pare ca premierul Ungureanu ar fi luat decizia de a o schimba pe Draghia din functie, dupa ce DNA a inceput anchetarea sa  in legatura cu modul in care au fost atribuite contractele de lucrari pentru Coridorul IV Paneuropean. Potrivit unor surse din Guvern, noul director al CNADNR va fi desemnat din partea filialelor PDL Bucuresti, Arad si Bistrita Nasaud, decizia urmand sa fie luata in perioada urmatoare.

author avatar
Ciprian Purice
1.393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger