AcasăNewsUngaria a blocat la graniţe TIR-urile care veneau din România!

Ungaria a blocat la graniţe TIR-urile care veneau din România!

vama bors Ungaria a blocat la graniţe TIR-urile care veneau din România!

Ungaria a impus restricţii pentru TIR-uri şi camioane, în weekend, dar şi de Sărbători. Ieri (luni – n.r.) au fost Rusaliile la catolici. În urma acestor decizii, s-au creat aglomerări de maşini grele la vămile din vestul României.

Nervii şi claxoanele au dominiat atmosfera la Vama Borş, de exemplu. Coloana a fost pe o distanță de cel puțin 5 kilometri.

De la ridicarea restricțiilor, în primele ore prin punctul de trecere a frontierei Borș au trecut 1.000 de camioane pe sensul de ieșire din țară. Polițiștii de frontieră au suplimentat arterele, însă chiar și așa se circulă în ritm de melc.

Şi la Vama Nădlac a fost aglomerat

La câțiva kilometri depărtare, la vama Nădlac, aceeași problemă. Timpul oficial de așteptare a fost, la un moment dat, chiar și de 150 de minute.

Aşa au stat lucrurile şi în Vama Petea din județul Satu Mare. Aici timpii de așteptare pentru camioane au crescut până la 300 de minute.

Vameşii maghiari au înăsprit controalele la frontieră, astfel ca aglomerările de camioane se repetă tot mai des, în ultimul timp.

author avatar
Andrei Ștefan
422 afisari

2 COMENTARII

  1. dar ei au putu sa intre invers la noi cu miile sa si faca sarbatoarea!!!!!!!!!!sa le dea divinitatea dupa faptele lor!!!!!!!!!

  2. ASTA ESTE DACA NU AM AVUT BARBATI ADEVARATI DE STAT ,AVEM SLUGI CARE AU
    INGHITIT RAHATUL DE MCV ( mec.de verificare si control impus de labele din ue ) SI
    NU AU FOST IN STARE SA BATA CU PUMNUL IN MASA PT.ADMITEREA IN SPATIUL SCHENGEN.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger