AcasăNewsUneperistii cer si ei partea leului

Uneperistii cer si ei partea leului

Marian Sarbu asteapta ca Emil Boc sa fie mai “atent” cu UNPR-ul

Imprumutand tactica maghiarilor, UNPR i-a sugerat lui Emil Boc ca avenit momentul sa achite nota de plata pentru sustinerea de care s-a bucurat.

Marian Sarbu asteapta ca Emil Boc sa fie mai “atent” cu UNPR-ul

Fara contributia UNPR la stabilitatea politica, Romania ar fi fost in situatia Greciei, a tinut Marian Sarbu sa-i improspateze memoria premierului Emil Boc. “Avem convinegrea ca situatia economica din Romania ar fi putut sa semene extrem de mult cu ceea ce se intampla in Grecia daca nu s-ar fi pastrat stabilitatea politica.

Ceea ce se intampla in acest moment dovedeste intelepciunea si corectitudinea deciziei noastre”, a mai precizat presedintele UNPR. Amintindu-si ca formatiunea pe care o conduce spera sa rupa din electoralul tranditional al PSD-ului, Marian Sarbu a anuntat ca UNPR sustine aplicarea unei subventii la produsele alimentare de baza, de care sa beneficieze pensionarii. „E doar o discutie generala cu privire la un sprijin pentru pensionari in dorinta de a putea asigura achizitionarea unor produse alimentare de baza la preturi mult mai mici decat cele de pe raft”, a mai precizat liderul UNPR.

 

author avatar
Adelina Ionicel
223 afisari

7 COMENTARII

  1. UNPR-ul este cel care a dat stabilitate coalitiei. Fara UNPR guvernele Boc se ducea demult.

  2. Mi-a scapat tastatura. Bineinteles ca am vrut sa scriu „duceau”, nu „ducea”, ca e mai multe. Eu am luat Bac-ul pe bune!

  3. Marian Sarbu are perfecta dreptate. UNPR-ul a contribuit esential la mentinerea stabilitatii politice si economice a tarii. Daca Boc ar fi numit in functii cheie oameni competenti, situatia s-ar fi schimbat in bine pentru noi toti. Marian Sarbu ar fi gestionat situatia de la Min isterul Muncii cu mult mai multa responsabilitate decat Botis care a avut grija sa-si rotunjeasca propriile venituri.

  4. UNPR-ul a facut o serie de propuneri potrivite pentru iesirea din criza. Propunerea pe care a facut-o in privinta suprataxarii averilor mari si foarte mari inca asteapta girul celor care au competente in acest sens. Sa speram ca subventionarea alimentelor de baza pentru pensionari se va aplica in timp mult mai scurt. Mult succes UNPR!

  5. Nu sunt de acord cu ideea ca UNPR face presiuni asupra lui Boc. Sa fim seriosi. Si pana la urma au dreptate, au avut un rol important in mentinerea stabilitatii politice intr-o perioada foarte grea.

  6. UDMR este cel mai mare rau al politicii romanesti. Acesti tupeisti fara masura sunt din cand in cand trasi de maneca de partenerii de guvernare, PD si UNPR. Sunt sigur ca un UNPR mai puternic ar taia avantul fara scupule al UDMR.

  7. unpr-ul are dreptul moral sa ceara mai mult de la pdl. si ar fi mai bine sa obtina. mare parte din proiectele sociale au venit din partea unpr-istilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger