AcasăNewsUneperistii au idei putine si se bat pe ele

Uneperistii au idei putine si se bat pe ele

Ion Toma stie ca viitorul este al tinerilor si isi pune din timp pile la tanara generatie

Fostii pesedisti gandesc la fel, in orice partid s-ar refugia. Uneperisti cu acte-n regula acum, Ion Toma si Tudor Ciuhodaru viseaza simultan la dreptul de vot de la 16 ani.

Ion Toma stie ca viitorul este al tinerilor si isi pune din timp pile la tanara generatie

Ceea ce poate insemna ori ca Toma si Ciuhodaru sunt vizitati de aceeasi muza, ori ca fiecare separat si-a batut capul cum sa-si sporeasca propriile sanse politice ridicand cota partidului in care au aterizat. Iar cum marile spirite se intalnesc intotdeauna, cei doi au ajuns la o concluzie comuna: electoratul matur activ (care voteaza de fiecare data) este deja alocat partidelor clasice, iar cel pasiv este satul de toti politicienii, inclusiv de smecherii care si-au tras noi palarii pe fruntile unde altadata scria PSD, PNL, PC, PDL. Refuzand sa se dea batuti, Toma si Ciuhodaru au identificat o noua “pepiniera” de voturi: tinerii de 16 ani, prea mici pentru a-si aminti toate blestematiile facute de politicieni timp de douazeci de ani.

Tudor Ciuhodaru crede in discernamantul tinerilor scoliti pe Internet

Amuzant este ca fiecare a anuntat separat depunerea unui proiect in acest sens, asumandu-si evident paternitatea ideii. In fata conducerii UNPR, cei doi au incheiat insa un armistitiu, convenind sa devina coinitiatori in acest caz.

author avatar
Simona Badulescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger