AcasăNewsUnele zone toropite de canicula, altele vizate de COD GALBEN de vant,...

Unele zone toropite de canicula, altele vizate de COD GALBEN de vant, ploi si descarcari electrice!

Vremea continua sa fie plina de surprize. In timp ce mai multe judete din tara se afla, marti, sub cod portocaliu si galben de canicula, in alte zone sunt anuntate ploi, cu descarcari electrice si grindina, dar si intensificari ale vantului.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, in aceasta dimineata, mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN de vreme capricioasa. Potrivit meteorologilor, in intervalul 12.00-13.30, pentru zona montana a judetelor Suceava, Neamt si Bacau sunt anuntate intensificari de scurta durata ale vantului, fenomene electrice, ploi insemnate cantitativ (de 25-30 l/mp), precum si caderi de grindina (izolat). Astfel de fenomene se vor produce, potrivit ANM, in intervalul 11.50-12.50, si in sudul judetului Vrancea.

Pana la orele 13.45 ramane valabila o atentionare nowcasting COD GALBEN de vant, vaabila judetele Sibiu, Mures si Alba (rafalele pot atinge si depasi 60-70 km/h), in timp ce o alta atentionare nowcasting de vant, emisa pentru judetele Satu Mare, Cluj si Salaj, expira la 13.10 si anunta intensificari de pana la 55.-65 de km/ora.

Citeste si: Codul portocaliu de canicula, extins: Maxime de 40 de grade in Capitala si mai multe judete!

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger