AcasăNewsUnde vor fi duşi interlopii acuzați de crima de la Padina, după...

Unde vor fi duşi interlopii acuzați de crima de la Padina, după ce au fost arestaţi preventiv

Frații Louis, Armando și Laurențiu Marin au fost implicați într-o altercație în care victima, Sorin Anghel, ar fi fost atacată cu mai multe lovituri de cuțit, fapt ce a dus la decesul său, susţin procurorii.

Conform rezultatelor autopsiei, medicii legiști au constatat că victima, Sorin Anghel, a fost lovită nu doar cu cuțitul, ci și cu mai multe obiecte contondente.

Suspecţi, duși la expertiză psihiatrică

Aflați în arest preventiv, suspecții crimei de la Padina vor fi supuși unei expertize psihiatrice. Bărbații sunt frați și cel mai tânăr dintre ei are 19 ani. Arma crimei nu a fost încă găsită.

Ei vor fi supuși unei expertize psihiatrice pentru ca să se stabilească dacă au avut discernământ la momentul crimei. Cei trei acuzați au depus contestație la măsura arestului preventiv și cer să fie eliberați.

N-au găsit arma crimei

Momentan, arma crimei nu a fost găsită. Laurențiu Marin, considerat a fi cel mai implicat în incident și presupus că ar fi deținut arma crimei, a fost găsit și el rănit în momentul arestării, cu o plagă în zona abdomenului.

Avocatul suspecților a invocat prezumția de nevinovăție, subliniind că aceștia nu au antecedente penale și sunt integrați social.

Frații Marin au fost prezenți la o petrecere în hotel, la care participau și câțiva artiști celebri, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Cu toate acestea, Alex Velea a afirmat că nu are nicio legătură cu incidentul și că, în momentul tragediei, se afla în camera sa de hotel.

author avatar
Andrei Ștefan
1.074 afisari

9 COMENTARII

  1. Valeu, copiii nu au avut discernamant ?
    Da’ cum au pus mana pe arme? Cunosteau locul lor, s-au intors sa le ia si s-au folosit de ele.Nu au avut discernamant dar s-au suit in masina si au plecat.Au dosit si armele deci au constientizat gravitatea faptelor.
    Se incearca salvarea lor de catre cei care ii protejeaza?
    Zic ca au luat doua cutite din restaurant.Pai alea nu taie nici friptura, d-apai aorta unui om solid.

  2. Tupeu de tupeu! Sa contești arestarea pt. crima, sa vrei sa fii cercetat in libertate! In nici o țara din lume nu exista așa cv! Iar arma crimei este mai multe bah! Sint armele crimei.Nu exista camere unde a avut loc crima? Nu sint 3 macete? Așa face etnia lor inca de pe timpul lui ceaușescu, sar 3 pe unul ala neinarmat iar aia toți cu arme albe. Apoi sar cu banii pe procurori, polițiști și judecatori. Asta faceau pe timpul ,,corectului” de ceaușescu asta fac mereu. In Franța ei credeau că e ca in Romania , au mers cu bani la un judecator, iar ăla ia reclamat la poliția franceza și au fost toți arestați. În Anglia la fel. Doar în Romania le merge treaba. Cu ala de la PNL de primi mita 5 mil de euro și i-au ținut procurorii la sertar dosarul impreuna cu judecatorii pînă sa prescris cum e? La pușcarie trebuie sa mearga numa aia de la PSD? PNL u liber la furat?

  3. „Avocatul suspecților a invocat prezumția de nevinovăție, subliniind că aceștia nu au antecedente penale și sunt integrați social.”
    Integrati social ? Sa-mi spuna si mie domnul avocat unde au lucrat legal garoii in ultima suta de ani si cati bani au platit vreodata catre statul roman in afara de amenzi. cate ore munca au pe zi si unde au datele trecute pe cartea de munca ?

  4. Militienii dar si jandarmii, care omoara in bataie dupa ce retin un suspect la orice infractiune, sunt cumva dusi la expertiza psihiatrica sau daca e ordin de omor cu bataia nu se pune in cauza stabilitatea emotionala a tortionarului?!
    Militienii de la sectia 10 cand au omorat in bataie un om al strazii dar aia de la pitesti pe bietul om vesel de pe terasa aia au fost verificati psihiatric pana azi?
    Cine face evaluarile astea, oamenii sistemului?!:)))
    Romania stat esuat! Stingeti lumina!

  5. ”Unde vor fi duşi interlopii acuzați de crima de la Padina”???
    Cum unde? La statiune, la bai!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger