AcasăNewsUnde te angajezi pe mii de euro. Vezi ofertele companiilor din Capitala!

Unde te angajezi pe mii de euro. Vezi ofertele companiilor din Capitala!

Piata locurilor de munca din Capitala inregistreaza o usoara revigorare, dupa doi ani de criza si de blocare a posturilor. Companiile din Bucuresti au reinceput angajarile. Joburile cel mai bine platite sunt cele oferite constructorilor, bucatarilor, angajatilor televiziunilor si IT-tilor care primesc salarii de mii de euro pe luna.
Teoretic, statisticile prezentate de ANOFM arata ca piata locurilor de munca si-a revenit: „2011 a fost un an atipic, in care lumea nu a mai stat, iar firmele au sfidat criza. Nu este surprinzatoare cererea mare de locuri de munca pentru cei fara studii superioare. Se cauta foarte multi strungari si prelucratori prin aschiere, deoarece nu s-a mai format de ani de zile nicio generatie de specialisti in acest domeniu. In comparatie cu 2009-2010, considerati ani de criza, anul acesta este mult mai ofertant din partea angajatorilor „, a explicat Raluca Anghel, PR manager al companiei de resurse umane Succes HR TGM, potrivit adevarul.ro
In opinia specialistilor in economie, ofertele de pe piata muncii nu sunt o oglinda a redresarii economice: „Poate fi o redresare de sezon, altfel nu-mi explic pe ce se bazeaza aceasta crestere de oferte de munca prezentata pe piata „, a explicat economistul Ilie Serbanescu.
Bucurestenii care isi cauta acum un loc de munca au toate sansele sa-si gaseasca un job daca se orienteaza catre urmatoarele sectoarele de activitate: IT, turism, mass-media si constructii.
Salariile cele mai mari le ofera companiile de IT. Puteti aplica pentru una dintre ofertele facute de Microsoft, HP sau Adobe, care ofera salarii incepand de la 1.000 de euro. Aceste companii au scos la bataie zeci de posturi pe pozitia de web designer, programator de jocuri, modelator 3D sau multimedia executiv.
Mai multe intreprinderi cu sediul in Bragadiru si Popesti Leordeni ofera pachete salariale atractive pentru strungari.
Salarii bune si oferte multe exista si in turism, cei cu experienta putand castiga 3000 de euro pe luna. Chiar si o camerista poate castiga lejer 350 de euro.

267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger