AcasăNewsUnde sunt doi regi are loc si un presedinte, iar Dorin Cioaba...

Unde sunt doi regi are loc si un presedinte, iar Dorin Cioaba a fost ales liderul absolut al romilor

Dorin Cioaba, fiul cel mare al regretatului Florin Cioaba, a fost ales, sambata dimineata, presedintele romilor de pretutindeni.

Dupa ce vineri dimineata i-au incoronat pe Dorin Cioaba, rege al romilor de pretutindeni, si Daniel Cioaba, rege al romilor din Romania, romii si-au dat seama ca au nevoie si de un presedinte, astfel ca au organizat in regim de mare viteza o intrunire a membrilor tribunalului romilor.

Acestia au decis, cu majoritate de voturi, sambata dimineata, la Sibiu, ca Dorin Cioaba sa fie presedintele romilor de pretutindeni. Incantat de investitura, fiul cel mare al regretatului Florin Cioaba a precizat ca „am fost ales, a fost un vot majoritar, au avut incredere sa lase pe mana mea o organizatie care reprezinta intreaga comunitate de oameni”.

Totusi, conform bzi.ro, Dorin Cioaba a precizat ca functia este una temporara, noul presedinte al romilor cu acte depline urmand a fi ales dupa organizarea unui congres.

Florin Cioaba, fostul rege al romilor si presedinte al acestora, a incetat din viata in urma cu aproape o saptamana, in urma unui infarct. Inmormantarea lui a avut loc vineri, la Sibiu, in fata a circa 2.500 de persoane, desi romii sustineau ca exista posibilitatea ca la eveniment sa participe chiar si 200.000 de oameni.

author avatar
Cristi Ionita
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger