AcasăNewsUnde-s banii pentru deszapezire?

Unde-s banii pentru deszapezire?

Ziarul National incepe o campanie interactiva, la care pot participa toti cititorii nostri, pentru descoperirea persoanelor, institutiilor sau a companiilor ce se fac responsabile de dezastrul deszapezirii si mai ales unde sunt banii alocati din buget in acest sens.

Deja de saptamani bune, zilnic, sunt oameni care mor blocati in nameti, in camioane, autoturisme sau in trenuri. Iar daca nu se ajunge la asemenea tragedii, supravietuitorii calvarului provocat de indiferenta autoritatilor indura zeci de ore in frig, fara alimente, fara apa, izolati pe ditamai drumurile europene care n-au vazut nici urma de deszapezire. Aceeasi situatie se intalneste si la CFR unde zilnic sunt anulate tot mai multe trenuri, ajungandu-se chiar la recordul de 184 de garnituri sa fie tinute in gari, cifra inregistrata la momentul redactarii acestui text.

Cu toate astea, din bugetul Romaniei se aloca anual sume colosale pentru deszapezire, de cele mai multe ori tarifele practicate la noi fiind de cateva ori mai mari decat cele din tari unde ninge jumatate de an.

Unde sunt acesti bani, unde sunt utilajele, care sunt companiile ce ar trebui sa curete de zapada drumurile astfel incat sa nu mai moara oameni nevinovati si sa nu mai avem masini ingropate in nameti?

Daca aveti orice informatie in acest sens, despre firme care au incasat bani grei pentru contractele de deszapezire, primarii sau orice fel de alte autoritati care nu si-au facut treaba scrieti-ne mai jos in comentarii, pentru a putea investiga si transforma in articole aceste situatii.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
434 afisari

4 COMENTARII

  1. bai baiatule dar tu esti chiar cretin? poti sa ai tu jdemii de utilaje u te pui cu furia naturii,si au facut treba pe drumurile unde au putut patrude, unde dracu sa patrunzi cu ditai utilajul pe ulitele inguste, saupe portiuni de cale ferata aflate i camp, p;is ca igheata firele electrice, si sinele

  2. pai intrebati primarii pedelisti negoita, volosevici, poteras, ontanu, apostu, gutau de contractele cu prigoana gunoierul, cezar preda de buzau, acordate prin incredintare directa pe cite 21 mil euro pt primele 6 luni. ce fac curtea de conturi, avas, garda financiara, politia economica??

  3. pai intrebati primarii pedelisti negoita, volosevici, poteras, ontanu, apostu, gutau de contractele cu prigoana gunoierul, cezar preda de buzau, acordate prin incredintare directa pe cite 21 mil euro pt primele 6 luni. ce fac curtea de conturi, avas, garda financiara, politia economica??

  4. citeva ziceri a unui mot catre politicienii iDncompetenti si indolenti din romania.In atentia DNA Dupa terminarea marii bijbieli hibernale un control urgent atuturor contractelor icheiate de autoritatilor de la nivelul tuturor localitatior.Si, acolo unde se vor gasi fraude aplicarea de catuse pe loc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger