AcasăNewsUnde s-a ajuns în „lupta” pentru scaun! Edil din Mehedinți, acuzat l-a...

Unde s-a ajuns în „lupta” pentru scaun! Edil din Mehedinți, acuzat l-a bătut pe paznicul primăriei pentru că n-ar vrea să-l voteze! – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

De multe ori când se aduc în discuție diverse aspecte ce țin de alegerile locale vorbește despre „bătălia” electorală pentru scaunul de primar al unei urbe.

Doar că de această dată ideea de „luptă” pentru scaunul de primar pare să fi căpătat noi proporții, cel puțin într-o localitate din județul Mehedinți!

„A venit primarul beat şi m-a luat la bătaie că nu votez cu el”

Paznicul Primăriei Prunişor din judeţul Mehedinţi, un bărbat de 61 de ani, susține că a fost bătut chiar de către primarul localităţii. S-ar fi întâmplat noaptea trecută, 14 martie. Iar edilul ar fi fost în stare de ebrietate – acuză paznicul primăriei.

Și l-ar fi lovit pe bărbat dintr-un motiv incredibil: acela că nu votează cu el la alegerile locale. Alegerile programate să aibă loc în acest an, pe 9 iunie.

Am fost de pază la primărie, a venit primarul beat şi m-a luat la bătaie că nu votez cu el”, le-a declarat jurnaliştilor locali bărbatul care ar fi fost atacat de către primarul comunei Prunişor.

Cazul, sesizat poliției

Potrivit victimei, edilul era însoţit de viceprimar, care ar fi încercat să aplaneze conflictul.
Incidentul a ajuns și în atenția oamenilor legii. Și asta pentru că poliţiştii din Şimian au fost chemaţi rapid la faţa locului.

„La data de 14 martie a.c., ora 23.41, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şimian au fost sesizaţi de un bărbat de 61 ani, din comuna Prunişor, despre faptul că ar fi fost agresat de un alt bărbat.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 14 martie a.c., ora 23.35, apelantul, în timp ce asigura paza unei unităţi administrativ-teritoriale ar fi fost agresat fizic de un bărbat de 49 ani”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În tot acest timp, poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

 

author avatar
Andrei Coman
190 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mehedinți?
    -e acolo unde intra Dunarea in Tara;

    Ecaterina Andronescu – Wikipedia
    ro.wikipedia.org › wiki › Ecaterina_Andronescu
    Ecaterina Andronescu (n. 7 aprilie 1948 , Malovăț, Mehedinți, România)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger