AcasăNewsUnde s-a ajuns! Cu ce îi amenința un cerșetor, în curtea unei...

Unde s-a ajuns! Cu ce îi amenința un cerșetor, în curtea unei biserici, pe cei care nu-i dădeau bani

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat a intrat în vizorul oamenilor legii băcăuani, după ce ar fi recurs la o metodă greu de imaginat, în încercarea de a obține bani de la oameni, prin metoda cerșetoriei. Individul e acuzat că i-a amenințat cu un dispozitiv pentru şocuri electrice pe cei care refuzau să-i dea bani, totul întâmplându-se în curtea unui lăcaș de cult din Onești.

Detalii despre acest caz s-au aflat recent, de la IPJ Bacău. S-a anunțat că duminică, 11 decembrie, o patrulă mixtă – formată dintr-un polițist și un jandarm – aflată în patrulare pe raza municipiului Onești și acționând în zona lăcașelor de cult în vederea descurajării cerșetoriei „a identificat în incinta Bisericii Ortodoxe Sf. C-tin şi Elena Onești o persoană de sex masculin care practica cerșetoria și încerca să provoace scandal”.

Amenința oamenii în curtea bisericii

(sursa foto: bc.politiaromana.ro)

Bărbatul a fost identificat, stabilindu-se că are 39 de ani și nu e „de loc” din Bacău, ci din județul Sibiu.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat de 39 de ani din județul Sibiu, care practica cerșetoria, în timp ce se afla în curtea Bisericii Ortodoxe Sf. C-tin şi Elena Onești, amenința cetățenii cu un dispozitiv pentru şocuri electrice, dacă aceștia nu îi ofereau diferite sume de bani”, conform sursei citate.

Ce a urmat? Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecatoria Oneşti cu propuneri procedurale”, se menționează în același comunicat.

449 afisari

2 COMENTARII

  1. „un bărbat de 39 de ani din județul Sibiu”
    La varsta asta e bun de munca, puneti-l sub supraveghere la sapat santuri si la spart piatra.

  2. Art.372 „(1) Fapta de a purta fara drept, la adunari publice, manifestari cultural-sportive, in locuri special amenajate si autorizate pentru distractie ori agrement sau in mijloace de transport in comun:
    a) cutitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, intepare sau lovire;
    b) arme neletale care nu sunt supuse autorizarii ori dispozitive pentru socuri electrice; ”
    Animalul era in fata bisericii, deci conform legii o sa-i beleasca banana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger