AcasăNewsUnde s-a ajuns! Biserică vandalizată în Capitală. Reacție tranșantă de la nivelul...

Unde s-a ajuns! Biserică vandalizată în Capitală. Reacție tranșantă de la nivelul BOR – VIDEO

Unde s-a ajuns! Biserică vandalizată în Capitală. Reacție tranșantă de la nivelul BOR - VIDEO (captură video)

Întreaga situație a ajuns la urechile opiniei publice, alr reprezentanților Bisericii Ortodoxe Române, dar și alr polițiștilor Capitalei. În vizor a fost luată o biserică din București, care a fost pur și simplu vandalizată. Totul s-a întâmplat la câteva zile de la începutul Postului Sfintelor Paști.

Ușa, pereții, dar și icoane expuse în exteriorul unui lăcaș de cult din lemn, aflat în Parcul IOR din sectorul 3 al Capitalei, au fost mâzgălite cu diverse semne sau scrieri făcute – foarte probabil – cu un spray de tip graffiti, de culoare roz.

Imagini cu biserica vandalizată au ajuns inițial pe o pagină de Facebook, a comunității Prietenii Parcului IOR. Și au generat reacții nu doar în rândul internauților. Ci și al purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române.

Vasile Bănescu: Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou

Care, conform paginii de Facebook a Agenţiei de Ştiri Basilica, a transmis următorul mesaj, pe care îl redăm integral:

”Biserică vandalizată în București. Reacția lui Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române:

Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Și face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești și, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereții frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureștean IOR.

Doar un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente dictate și întreținute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreștină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv și progresist mediul universitar și social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, își găsește, iată, adepți și în România.

Din fericire nu în România profundă, a majorității oamenilor normali și de bun-simț, ci în aceea, insulară, a unor personaje ce nu sunt obișnuite să țină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti.

Salvarea lor, ca și a noastră a tuturor, o reprezintă constant educația în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice și, desigur, fertila credință în Dumnezeu.”

Polițiștii fac cercetări

La fața locului au ajuns și polițiștii de la Secția 12, incidentul fiind semnalat oamenilor legii de către preotul paroh al lăcașului de cult inscripționat cu vopsea. În acest caz, Poliția Capitalei a deschis dosar penal pentru distrugere, potrivit hotnews.ro.

Se fac, așadar, verificări și rămâne de văzut care vor fi concluziile oamenilor legii. „La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3″, a transmis Poliția.

668 afisari

2 COMENTARII

  1. Pozele trebuie trimise europarlamentarilor romani, care recent au votat PENTRU casatoriile acstor categorii de indivizi. N-am nimic cu acestia, dar sa -si rezolve treburile intre ei fara expunere publica.

  2. Ai dreaku bolnavi mintali!
    Hai sa declaram Romania libera de LGBT !
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger