AcasăNewsUnde mai produce Cometa Elenin un cutremur

Unde mai produce Cometa Elenin un cutremur

Elenin mai e numita si „cometa Apocalipsei”, capabila sa schimbe polii Pamantului, dupa unii cercetatori

Americanii se tem de cutremure majore provocate de alinierea, la 27 septembrie, Elenin-Pamant-Soare-Mercur.

Elenin mai e numita si „cometa Apocalipsei”, capabila sa schimbe polii Pamantului, dupa unii cercetatori

Teoria conspiratiei conform careia un eveniment cu potential catastrofal se va petrece in perioada 27 septembrie – 11 octombrie (Elenin se aliniaza cu Soarele si Jupiter) capata dimensiuni paranoice. Mai ales ca autoritatile se pun la adapost sub pretextul unui exercitiu antitero de proportii in Denver, cu participarea aparent nejustificata a NASA. 81 de agentii iau parte la exercitiul „Operatiunea Gardianul Muntelui” care se desfasoara intr-o zona restrictionata din Denver, populatia fiind avertizata sa nu se sperie daca vede convoaie militare care se deplaseaza cu viteza.  Ce cauta NASA in acest exercitiu antitero? Specialistii in teoria conspiratiei spun ca e vorba de un exercitiu de reactie rapida in caz de catastrofa majora, cum ar fi posibil sa creeze cometa Elenin.

Cutremure de peste 7 grade pe scara Richter

Nu se poate nega ca alinierile precedente ale cometei Elenin n-au avut potential distructiv. La alinierea cu Pamantul si Soarele din 27 februarie 2010, a fost cutremur in Chile de 8,8 pe scara Richter, la cea din 4 septembrie 2010, cutremur de 7,1 in Noua Zeelanda, iar cea din 11 martie 2011, Elenin-Pamant-Soare, a fost catastrofalul cutremur de 9 grade din Japonia, urmat de tsunami. Azi, NASA se afla in Denver pentru „cercetari” in legatura cu statia spatiala internationala. Presedintele Obama este asteptat si el sa tina un discurs. Cei care stiu ca in Denver se afla o baza subterana secreta, mult mai importanta decat orice ar fi in Zona 51, se intreaba daca o fi vreo coincidenta.

Adunare Parlamentara NATO in Romania

Si se mai intreaba de ce ONU are o „gaura” de activitate intre 23 septembrie-10 octombrie, Parlamentul britanic intre 15 septembrie si 10 octombrie, Congresul american intre 25 septembrie-2 octombrie, Angela Merkel dupa 25 septembrie, pe timp nelimitat. Acum, la noi, nu stim cum va fi. Sa ne speriem ca in agenda politica a presedintelui nu e trecut nimic pana vineri sau sa ne linistim ca nu va fi nimic rau, pentru ca intre 7 si 9 octombrie are loc Adunarea Parlamentara a NATO la Casa Poporului.  Desi, poate nu se intampla nimic cu Casa Poporului, ca e facuta sa reziste, sa reziste, sa… Vom trai si vom vedea!

author avatar
Adina Mutar
5.365 afisari

6 COMENTARII

  1. „La alinierea cu Pamantul si Soarele din 27 februarie 2010, a fost cutremur in Chile de 8,8 pe scara Richter, la cea din 4 septembrie 2010, cutremur de 7,1 in Noua Zeelanda”
    Nu inteleg cum vine asta, din moment ce cometa a fost descoperita in dec. 2010….??

  2. HAHAAH pai si ce daca am descoperito in 2010, ea era acolo se alinina cu planetele fara ca noi sa sitm inteligentule.

  3. ce te face sa crezi ca aceasta cometa a fost descoperita in dec?eu zic ca ei stiu de foarte mult timp de aceasta,si nu ne-a spus nimic tocmai pt a nu ne alarma…ca de ex:))…

  4. cometa nu a fost gasita in 2010 ci o urmaresc inca din 2006 asta am gasit pe un alt site dar ei spun numai minciuni sa ascunda adevarul de lume.cred ca pana la urma ne ducem pe rafalie :))

  5. in timp ce prostii stau cu frica-n san ca vine comeata peste ei, mai marii dezintegreaza sistemul care a dus la bunastare foarte multi sapiensi si-l „integreaza” sub o alta forma care va avea ca efect sclavia legala.

    Comeata care l-a dus pe obama in buncarul de la denver…
    :))
    A rasuflat stirea legata de comeata, dar nu a rasuflat stirea cu experimentele care se fac de catre americani (si nu numai) vis-a-vis de arma biochimica…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger