AcasăNewsUnde i-a găsit Poliţia pe doi dintre cei trei suspecţi au crimei...

Unde i-a găsit Poliţia pe doi dintre cei trei suspecţi au crimei de la Sibiu. Ucigaşii lui Adrian Kreiner, identificaţi

Poliţia Română anunţă că doi dintre cei trei suspecţi ai crimei de la Sibiu au fost prinşi. Marian Minae și Laurențiu Ghiță sunt cei doi suspecți reţinuţi duminică.

Minae a fost prins în Irlanda de Nord, iar Laurențiu Ghiță în Scoția.

Cum au fost prinşi suspecţii?

Cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

În cauză, poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea şi depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi devansarea termenului stabilit iniţial, astfel că, pe numele bărbaţilor au fost emise mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare.

Ulterior, autorităţile române au transmis autorităţilor din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord mandatele internaţionale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, conform Poliţiei.

Este căutat şi Costinel Zuleam, al treilea suspect

Al treilea suspect căutat de poliție este Costinel Zuleam. Acesta are ultimul domiciliu cunoscut la 13 km de localitatea Zăval, de unde sunt ceilalți doi suspecți.

În Zăval, judeţul Dolj, localnicii au fost șocați să afle că doi dintre consătenii lor sunt principalii suspecți în cazul înfiorător de la Sibiu.

author avatar
Andrei Ștefan
636 afisari

3 COMENTARII

  1. Trebuie să rezolve problema până vine vecinul din africa!….misiune îndeplinită!..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger