AcasăNewsUnde a disparut Iohannis-presedintele?

Unde a disparut Iohannis-presedintele?

Klaus Iohannis si-a facut un titlu de glorie privind la spectacolul tarii

Ultima notare de pe agenda lui Iohannis, postata pe site-ul Presedintiei, are data de 3 martie, cand a semnat doua decrete. I-o fi luat mai mult de 10 minute? Hai, 20? Asta inseamna vineri, iar acum, cand scriu, este luni, 6 martie. Nu stiu unde e Iohannis. Pentru marti nu este prevazut nimic, caci, se stie, abia pe la pranz isi incepe ziua de lucru.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> si a facut un titlu de glorie privind la spectacolul tarii

In weekend, a fost la munte. Nu s-a mai fotografiat cu vreun fost muncitor de la fabrica Schweighofer, ca sa nu mai ia internetul foc. S-a nimerit un turist protestar din Piata Victoriei. Ce coincidenta, domnule, cum ii gaseste SPP-ul numai pe astia! Asta e – ce sa-i faci daca simpatizantii PSD nu merg la munte?

Absent la inmormantare

Intre timp, in tara si in lume se intampla cam asa. Elitele peneliste, mai bine zis ce a mai ramas din ele, s-au vazut la Bucuresti intr-un Consiliu de Coordonare a nu se stie ce. Ca o procesiune funebra avant la lettre. Marele absent – Iohannis, de parca PNL ar fi fost partidul care l-a sustinut ca presedinte pe Basescu, nu pe el. Nici macar un mesaj, fie el si formal. Este din ce in ce mai clar ca se pregateste sa-si cumpere de la iarmarocul politic un alt partid cu care sa defileze. Poate chiar cel la care trudesc acum sa-l puna pe picioare Ciolos si niste servicii secrete, unii cu oamenii, altii cu machiajul ideologic. Oricum, sa lipsesti de la funeraliile partidului care te-a pus in tron nu e un gest crestinesc.

Aplauze nemtesti pentru Victoriei

Absenta lui Iohannis este evidenta, la fel ca in vremea concediilor exotice despre care toti am crezut ca sunt un altfel de politica. Justitia pentru care se bate el nu se simte prea bine, umbla Piata Victoriei cu pielea ei pe bat prin oras. Curtea Constitutionala a ajuns sa fie contestata de protestatarii care nu o mai inghit de cand i-a dat anticoruptiei cu Ordonanta 13 peste ochi. Sa aiba Iohannis-presedintele vreo iesire publica sau sa medieze conflictul pe cale sa denatureze? Doamne fereste, tocmai acum, cand ambasadorul german  Cord-Hinrich Meier-Klodt ii felicita  pe „oamenii care au luat o pozitie foarte ferma venind in sprijinul Europei si a valorilor sale”? Bag mana in foc ca nu vorbea de cei care, in poarta Cotrocenilor, ii cereau lui Iohannis demisia. Noroc ca le-a prezentat neamtul onorul, in locul lui, ca sa nu fie nevoit sa plece de la schi.

Amanati presedintia UE

Nici Europa care clocoteste nu-l emotioneaza prea tare pe Iohannis-presedintele. Francois Hollande tipa in toata presa ca Europa ori va face lucrurile diferit cu fiecare tara in parte, ori va exploda. Ei si, ce, va ajunge suflul pe partia lui Iohannis? E de ajuns ca pe site-ul Presedintiei a reconfirmat angajamentul ferm al tarii noastre de a contribui la consolidarea proiectului european. Mai vreti si altceva? Asta se intampla la 1 martie. De atunci, nicio vorba, nicio explicatie pertinenta pentru romani. Ma uit pe agenda UE si vad ca la 1 ianuarie 2019 Romania va prelua presedintia pentru sase luni. Cade ca naiba! Amanati-o, bre, pana spre aprilie, ca Iohannis o sa fie la schi!

author avatar
Valentin Boeru
2.028 afisari

3 COMENTARII

  1. In curand va fi o certitudine,colonia,care a fost obligata sa-si distruga economia in ultimii 27 de ani prin ordine clare si precise,va fi aruncata peste bordul UE cu m in fata.Nu va fi o aruncare totala,va fi azvarlita pe marginea bordului cu capul inainte si introdus in apa,va fi o executare silita dar letala pentru colonie.Guvernatorul numit de stapanii coloniei s-o fi dus in vizita pe sest in Florida,la vila prietenului sau-sanchi balamale.Guvernatorul este bagat in sedinte de instruire in vederea declansarii atacului final pentru radierea ultimelor alegeri,se pare corecte,pentru ca prea multi stapani au fost deranjati de rezultatul acestora.A zis unul,dupa ce a baut doar cuburile de gheata topite,ca trebuie sa adoptam euro neaparat din 01.01.2019,insa nu a precizat daca noi vom mai fi in UE la acea data.

  2. Este complet depasit de evenimente si nu intelege nimic din ce se intampla in jurul lui, astepatand, eventual, un telefon salvator din zona Merkel.

    • Nu cred ca e depasit. Face in continuare jocul Europei, lasand impresia, in tara, ca se zbate pentru Romania. Doar imagini false de luptator.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger