AcasăNewsUn vicepresedinte din cadrul ASF, la DNA

Un vicepresedinte din cadrul ASF, la DNA

Si saptamana in curs incepe cu audieri la Directia Nationala Anticoruptie. De aceasta data, in fata procurorilor anticoruptie nu au mai ajuns oameni politici, cum s-a intamplat recent, ci doua personaje cu functii importante pe piata asigurarilor.

Este vorba despre Mircea Ursache, actualmente unul dintre cei trei vicepresedinti ai Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), dar si despre Cristian Rosu, directorul general al Fondului de Garantare a Asiguratilor.

Pana la momentul de fata, informatiile cu privire la prezenta celor doi la audieri- in calitate de martori, potrivit unor surse- sunt putine, cu atat mai mult cu cat nu au fost facute prea multe declaratii in fata presei, inainte de a intra sa discute cu procurorii, pentru a afla exact motivele pentru care au fost chemati luni la DNA.

Ramane de vazut daca la finalul audierilor vor fi facute precizari suplimentare si in ce masura vor oferi anchetatorii detalii cu privire la cauza pentru care au considerat ca se impun aceste audieri.

sursa foto: Facebook

author avatar
eNational
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger